Θέλει την υπέρβαση με επιθετικό- Απομακρύνεται ο Γιάννου

Το όνομα του Απόστολου Γιάννου ήταν στις πρώτες επιλογές του Κώστα Γεωργιάδη, όμως ο 32χρονος φορ φαίνεται να καταλήγει οριστικά στην ομάδα της Ινδίας (σ.σ. έχει συμφωνήσει εδώ και τέσσερις ημέρες) γεγονός το οποίο φέρνει τον Ηρακλή να στρέφεται αλλού για την θέση του βασικού επιθετικού. Αν αλλάξει κάτι στην περίπτωση του 32χρονου φορ, τότε αυτό έχει να κάνει με την επιλογή του να γυρίσει στην Ελλάδα, όμως για την ώρα μοιάζει αρκετά δύσκολο εξαιτίας της συμφωνίας που έχει ήδη κάνει με την ομάδα της Ασίας.

Στο τραπέζι της Μίκρας έχουν πέσει αρκετά ονόματα για την θέση του φουνταριστού και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχουν και ανακοινώσεις! Σύμφωνα με πληροφορίες του iraklis-press24, ο Ηρακλής βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με αρκετούς παίκτες και κάποιοι από αυτούς που έχουν υψηλό κασέ δεν προβληματίζουν, αφού υπάρχει θέληση για υπέρβαση ώστε η ομάδα να έχει το εύκολο γκολ.

 Το ίδιο θα συνέβαινε και με την περίπτωση του Α. Γιάννου καθώς ο παίκτης δέχθηκε δελεαστική πρόταση, όπως υπέρβαση θα γίνονταν και με τον νυν παίκτη της ΑΕΚ Λάρνακας, Μπρούνο Γκάμα. Η  εγχώρια αγορά έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά αλλά δεν ξεχνούν και το εξωτερικό που έχουν προταθεί πολλοί παίκτες και εξετάζονται σοβαρά από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. 

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θέλουν να κλείσουν τον επιθετικό ώστε να είναι από την αρχή της προετοιμασίας μαζί εμ την υπόλοιπη αποστολή και από εκεί και έπειτα να προστεθούν οι επόμενοι παίκτες κάτω των 25 ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *