Σχετικά με εμάς

2019
2020
2021

Η φετινή χρονιά αποτέλεσε έτος ορόσημο για τον ΗΡΑΚΛΗ μας, ο οποίος αναγεννήθηκε από τις στάχτες του και ετοιμάζεται να επιστρέψει πιο διψασμένος από ποτέ για διακρίσεις στο ελληνικό και αλλά και ευρωπαϊκό στερέωμα.

 
Το Iraklis-press24, πιστός στρατιώτης του Συλλόγου δεν μπορεί παρά να τον ακολουθήσει στο δρόμο προς τη δόξα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ.
 
Η σελίδα ανανεώνεται, εκσυγχρονίζεται και θέτει τις βάσεις για να αποτελέσει την κορωνίδα της ενημέρωσης στα θέματα του Συλλόγου.
 
Εισάγονται νέες στήλες, αναβαθμίζονται οι πλέον υπάρχουσες και τροφοδορούνται συνεχώς με καινούριο υλικό.
 
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα τρία πιο λαοφιλή αθλήματα με εκτενείς αναλύσεις προ και ύστερα των αγώνων, σκανάρισμα των αντιπάλων, καθώς και άρθρα γνώμης που θα σχολιάζουν τα τεκταινόμενα.
 
Παράλληλα θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για το σύνολο των αθλημάτων και τον ακαδημιών του Συλλόγου, ενώ η σελίδα θα πληροφορεί τον κόσμο για τα θέματα του Γ. Σ. πάντα στο βαθμό που αυτή η ενημέρωση δεν ζημιώνει το Σωματείο.
 
Να θεωρηθεί δε αυτονόητο ότι οι εβδομαδιαίες εκπομπές με τον Γρηγόρη Παπαγιαννάκη στην πλατφόρμα του FB συνεχίζουν κανονικά, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η ραδιοφωνική ενημέρωση του λαού του Ηρακλή.
 
Τέλος η αλληλεπίδραση της σελίδας με τον αναγνώστη περνάει σε άλλο επίπεδο, καθώς τα δώρα, τα give away και η ανταλλαγές απόψεων με τους δημοσιογράφους του site μέσω e-mail θα αποτελούν από το νέο έτος καθημερινό φαινόμενο.
 
Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα θα λάβουν χώρα στο site το επόμενο διάστημα.
 
Πυξίδα μας το καλό του Συλλόγου και αυτό θα διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού, σεβόμενοι τον τεράστιο λαό και τη μακρά του ιστορία . Όπλα μας η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού και η αδιαμφισβήτητα καθαρή μας πορεία στο χώρο.
 
Στο Iraklis-press24 η ατόφια Ηρακλειδοσύνη συναντά τον απόλυτο επαγγελματισμό. Αναμένετε το αποτέλεσμα…συνεχίζουμε δυναμικά, πιο αποφασισμένοι από ποτέ!
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Σχετικά με εμάς

Τι είναι το iraklispress24.gr

Το iraklis-press24.gr είναι ιστότοπος προσκείμενος στον αθλητικό σύλλογο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η ρεπορταζιακή εμβέλεια της ιστοσελίδας περιλαμβάνει όλα τα τμήματα του συλλόγου, από τον Ερασιτέχνη Ηρακλή και τις Ακαδημίες, μέχρι τα επαγγελματικά τμήματα του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης, και της πετοσφαίρισης.

Ποιοι είμαστε

Το έμψυχο δυναμικό του iraklis-press24.gr αποτελείται από επαγγελματίες και μη αρθρογράφους-συντάκτες, από έγκριτους επαγγελματίες στο χώρο του Marketing, καθώς και από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Τα μελλοντικά μας σχέδια

Κυριότεροι στόχοι μας για το άμεσο μέλλον είναι η σταθεροποίηση στο χώρο του διαδικτυακού ραδιοφώνου και η δημιουργία διαδικτυακής τηλεόρασης, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή αναβάθμιση του αθλητικού ρεπορτάζ, αλλά και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των χορηγών/συνεργατών.

Τι προσφέρουμε

Πρωταρχικό μας μέλημα η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση του αναγνώστη/ακροατή για τα «κυανόλευκα» αθλητικά δρόμενα μέσω της καθημερινής μας ενασχόλησης με τα κοινά του συλλόγου του Ηρακλή, καθώς και η προσφορά πρακτικής εξάσκησης, αλλά και μόνιμων θέσεων εργασίας, σε επαγγελματίες και μη αθλητικογράφους.