Σχετικά με εμάς

Τι είναι το iraklispress24.gr

Το iraklis-press24.gr είναι ιστότοπος προσκείμενος στον αθλητικό σύλλογο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η ρεπορταζιακή εμβέλεια της ιστοσελίδας περιλαμβάνει όλα τα τμήματα του συλλόγου, από τον Ερασιτέχνη Ηρακλή και τις Ακαδημίες, μέχρι τα επαγγελματικά τμήματα του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης, και της πετοσφαίρισης.

Ποιοι είμαστε

Το έμψυχο δυναμικό του iraklis-press24.gr αποτελείται από επαγγελματίες και μη αρθρογράφους-συντάκτες, από έγκριτους επαγγελματίες στο χώρο του Marketing, καθώς και από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Τα μελλοντικά μας σχέδια

Κυριότεροι στόχοι μας για το άμεσο μέλλον είναι η σταθεροποίηση στο χώρο του διαδικτυακού ραδιοφώνου και η δημιουργία διαδικτυακής τηλεόρασης, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή αναβάθμιση του αθλητικού ρεπορτάζ, αλλά και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των χορηγών/συνεργατών.

Τι προσφέρουμε

Πρωταρχικό μας μέλημα η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση του αναγνώστη/ακροατή για τα «κυανόλευκα» αθλητικά δρόμενα μέσω της καθημερινής μας ενασχόλησης με τα κοινά του συλλόγου του Ηρακλή, καθώς και η προσφορά πρακτικής εξάσκησης, αλλά και μόνιμων θέσεων εργασίας, σε επαγγελματίες και μη αθλητικογράφους.