Απάντηση λέσχης σε Καλαϊτζίδη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ.

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε χθές το βράδυ μια ανακοίνωση από το Βόλλεϋ του Κύριου Μάκη Καλαϊτζίδη , ρίχνοντας ευθείες βολές και αφήνοντας αιχμές στο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για την ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ. Και το ανάφερουμε ως ΒΟΛΛΕΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΚΗ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ γιατί Βόλλεϋ του ΗΡΑΚΛΗ δεν μπορεί να είναι βγάζοντας ψευδείς ανακοινώσεις και έχοντας έναν ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του Τμήματος ΒΟΛΛΕΥ. Και τώρα πάμε στο κείμενο που διαβάσαμε χθές το Βράδυ.

1ον) Αναφέρεσαι Κύριε Μάκη Καλαϊτζίδη στην ανακοίνωση σου ότι η ΛΕΣΧΗ θα αναλάβει Διοικητικό πόστο στη νέα προσπάθεια…. Ουδέποτε αναφέραμε ότι θα μπούμε σε διοίκηση και επίσης δεν ήρθαμε ”ΠΟΤΕ” όλο αυτό το ”2μηνο” που αναφέρεσαι ότι υπήρχε ενδιαφέρον από την Λέσχη να μιλήσουμε μαζί σου γιατί πολύ απλά Κύριε Μάκη Καλαϊτζίδη δεν είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ , ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ… Εμείς Κύριε Μάκη Καλαϊτζίδη είμασταν οι ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ στην υπόθεση !!! Την μοναδική φορά που ήρθαμε στο τραπέζι και κάτσαμε απέναντι σου ήταν την παρασκευή (29/5) όταν και μας το ζήτησαν από την ομάδα που ήθελε να αναλάβει το βόλλευ, ώστε να φτιαχτεί μια ΕΠΙΤΡΟΠΗ , βάζοντας ο κάθε φορέας απο ένα άτομο για να έρθουμε στο Κατσάνειο και να σου ζητήσουμε τα ”οικονομικά στοιχεία” της ομάδας !!! Ήταν η μοναδική φορά σε όλο αυτό το 2μηνο που αναφέρεσαι που ήρθε άτομο εκπροσωπώντας την Λέσχη απέναντι σου. Επίσης το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης είναι ηχογραφημένο από εμάς, μιας και εσύ δεν είχες έναν άνθρωπο δίπλα σου να καταγράψει στα πρακτικά σας ότι ειπώθηκε στο ραντεβού.. ώστε ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια.

2ον) Αναφέρεσαι Κύριε Μάκη Καλαϊτζίδη στην ανακοίνωση μόνο σε 2 φορείς όταν και οι 5 φορείς γνωρίζαμε ποιός είναι ο ενδιαφερόμενος (μέχρι και εσύ το ήξερες…) και οι 5 φορείς βρεθήκαμε με τους ενδιαφερόμενους και όλοι μαζί συμφωνήσαμε να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους με ”ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ” εφόσον έρθουν να πάρουν την ομάδα από εσένα !!! Ήξερες πολύ καλά Κύριε Μάκη Καλαϊτζίδη οτι όλοι οι φορείς θα στηρίξουμε την νέα προσπάθεια… δέν το έμαθες στο τέλος και ούτε είμασταν ‘2’ φορείς όπως έγραψες στην ανακοίνωση σου αλλά ‘5’ !!! Ουδέποτε δώσαμε τον λόγο μας ότι θα διοικήσουμε !!! Δεν είπαμε ποτέ ότι είναι κακό το να υπάρχει μια δεξαμενή ανθρώπων που να μπορεί να βοηθήσει αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Η ανακοίνωση που βγάλατε χθές Διοίκηση του ΒΟΛΛΕΥ δεν ήταν ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ… αλλά ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ !!! ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ…

Υ.Γ.) ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ. Το ΔΣ της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ. 4/6/20.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *