Μην τα κάνεις μαντάρα στο τέλος!

Ο Ηρακλής είναι δεδομένο ότι πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα με την έλευση του κ. Μονεμβασιώτη στα κοινά της ΠΑΕ παίρνοντας την σκυτάλη από τον κ. Ευγενίου ο οποίος αυτές τις  ημέρες των εορτών θέλησε να βάλει ένταση μέσα από δηλώσεις που έκανε σε ραδιόφωνο της πόλης, γεγονός το οποίο δεν έμεινε αναπάντητο από τον Ερασιτέχνη Ηρακλή.

Η ουσία των θεμάτων έχει να κάνει με την επόμενη ημέρα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή χωρίς πολλά-πολλά, όμως ο κ. Ευγενίου θέλησε για ακόμα μια φορά να προβεί σε άστοχες δηλώσεις οι οποίες κανείς δεν ξέρει που αποσκοπούν, ενώ παράλληλα έχουμε γράψει τόμους για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο όλοι θέλουν τον τωρινό μεγαλομέτοχο να μην φεύγει σαν κυνηγημένος και να μπορεί να είναι αποδεκτός στην οικογένεια του Ηρακλή. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο αντ’ αυτού όμως όλοι αναρωτιούνται για τις δηλώσεις που έκανε εχθές  αλλά και την τελευταία ανακοίνωση η οποία ήταν δήλωση του ίδιου για το κλίμα και την ένταση που υπήρξε σχετικά με τον κόσμο ο οποίος ζητάει να δει μια διαφορετική επόμενη ημέρα!

Η αναγνώριση για να υπάρξει ποδοσφαιρικό τμήμα είναι δεδομένο, όμως έχουμε γράψει τόμους για τις υποσχέσεις που έπαιρναν κ’ έδιναν για οικονομική βοήθεια, για επιχειρηματίες που του έταζαν λαγούς με πετραχήλια αλλά όταν έφτανε η ώρα του ρευστού έφευγαν, αλλά τώρα είναι διαφορετικά για γεγονότα και η ουσία με έναν διαφορετικό επιχειρηματία και άνθρωπο που με πράξεις  θέλει να πάρει τον Ηρακλή και να φύγεις να ησυχάσεις όπως έλεγες και λες στο στενό σου περιβάλλον αλλά στα ΜΜΕ.   

Στο μυαλό του κ. Ευγενίου μπορεί να νομίζει ότι δέχεται πόλεμο, είτε στο κοντινό του περιβάλλον να του λένε διάφορα αλλά δεν υπάρχει κανένας πόλεμος !  Αυτοί που τον «λιθοβολούν» με μπαρούφες αυτοί τον κάνουν πόλεμο γιατί ο ίδιος δεν πιστεύουμε τώρα που έφτασε στο παρά ένα η ομάδα να αλλάξει χέρια και να αντιδράει με αυτό τον τρόπο, διότι  η επόμενη ημέρα θέλει ενότητα και να είναι όλοι κοντά!

Υ.Γ:  Τα είχαμε πει πολλές φορές κ. Στράτο στις εκπομπές, όσο και από το γήπεδο. Ήρθε η ώρα να έρθεις σαν φίλαθλος και να βοηθήσεις και εσύ- Μην τα κάνεις μαντάρα στο τέλος.

Υ.Γ 1: Εκπομπούλα μέσα στην εβδομάδα- Καλή Ανάσταση με υγεία-υγεία-υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *