Η υπομονή που αρχίζει και σπάει- Πιο αναγκαία από ποτέ η αλλαγή σελίδας!

Η επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή είναι ένα μεγάλο θέμα το οποίο μπορούμε να αναπτύξουμε σε εκατοντάδες παραγράφους και με τις  χθεσινές δηλώσεις του μεγαλομετόχου θα αυξάνονταν κατά πολύ. Θα γράφαμε πάλι τα ίδια και τα ίδια περί δικαίου και αδίκου όμως κάποιες στιγμές αναρωτιέσαι αν όταν γράφεις κάνεις καλό ή κακό ή  αν όλα αυτά πάνε στον βρόντο μέσα από συζητήσεις πηγών και ανθρώπων τους οποίους συναναστρέφεσαι μέσα από το ρεπορτάζ , προσπαθώντας παράλληλα να τους ενημερώσεις και για πράγματα που δεν γνωρίζουν αλλά μάταια όπως αναφέραμε και στην χθεσινή εκπομπή!

Οι χθεσινές τοποθετήσεις του κ. Ευγενίου έγιναν σήμερα πρωτοσέλιδο και τέτοιο πρωτοσέλιδο έχει να βγει από το γκολ του Λεοζίνιο που πόνεσε μέχρι και το κόκαλο από του ούλο μέσα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.  Όσο και αν δύσκολα πέρασε και περνάει το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν λογίζεται η συμπεριφορά αυτή του μεγαλομετόχου διότι χάνει το δίκιο του από την μία αλλά και από την άλλη αυξάνει την ένταση την οποία ο ίδιος καλλιεργεί με αυτές τις τοποθετήσεις , όπως το ίδιο είχε κάνει πριν από καιρό αγνοώντας ακόμα και τους συνεργάτες του που του ανέφεραν περί δημόσιων τοποθετήσεων εν βρασμώ ψυχής και όχι μόνο. Η κατανόηση του σαστίσματος και της επιβράβευσης είναι δεδομένη για τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο ο οποίος δεν είχε τις βοήθειες που του είχαν υποσχεθεί ενώ παράλληλα στήριξε και κράτησε την ομάδα, όμως από εκεί και πέρα είναι διαφορετικό να έχεις μια βάρκα και ένα μεγάλο καράβι και δεν έχει να κάνει με την στήριξη του κόσμου και θα εξηγήσουμε το γιατί!

Τα λάθη λένε στην ζωή μπορείς να τα διορθώσεις και να τα σώσεις έστω και την ύστατη στιγμή και στον Ηρακλή υπάρχει αυτογνωσία και σάστισμα μετά απ’ όλα όσα έχει βιώσει αγωνιζόμενος πριν μια τετραετία στην χαμηλότερη κατηγορία!  Για τα δικά σου λάθη αγαπητέ κ. Ευγενίου όμως δεν είπες αλλά αντιθέτως βγαίνεις στην επίθεση και λες αυτά που ακούμε από την ημέρα που ανέλαβες , όμως αγνόησες ακόμα και εκείνη την κουβέντα που έγινε το καλοκαίρι διότι βγάζεις έναν θυμό διεκδικώντας ένα δίκαιο το οποίο με τις καλές σου πράξεις και κινήσεις το δίνεις ένα βρόντο κάθε φοράς που βγαίνεις στα ΜΜΕ, αλλά κανείς δεν σε είπε βγες και «γλύψε» τον κόσμο, ούτε να διαδίδεις για μεγαλεία και ασυναρτησίες αλλά αντιθέτως να υπάρχει μια συγκαταβατικότητα και ομοψυχία με όλους διότι το καράβι είναι μεγάλο! Θα υπάρχουν εκατομμύρια απόψεις οι οποίες η μια θα συγκρούεται με την άλλη αλλά όλοι θέλουμε το καλό του συλλόγου και μιας επόμενης ημέρας διαφορετικής με ουσία και όραμα και αυτό το παραδέχεσαι μέρα με τη μέρα λόγω  των αναφορών σου σε ΜΜΕ.  Όλοι το γνωρίζουν πως δεν μπορείς μόνο σου να βγάλεις ένα τέτοιο καράβι και πως έχεις κάνει ένα σωρό συζητήσεις για την επόμενη ημέρα που δεν προχώρησαν, όμως η περίπτωση του κ. Μονεμβασιώτη έχει δώσει μια άλλη βάση η οποία δεν έχει να κάνει με μεγαλοστομίες και «θα» αλλά με ρεαλισμό και αυτό είναι που επικρότησε και ο κόσμος και κανείς δεν σε είπε ότι δεν έβαλες χρήματα και ότι να παραδώσεις τζάμπα την ομάδα όπως άφησες να εννοηθεί εχθές! Εκεί  εστιάζουμε και εκεί κάπου βάζεις την πρώτη λέξη στην τελευταία παράγραφο!

Η αλλαγή σελίδας είναι πιο αναγκαία από ποτέ ώστε να υπάρξει μια διαφορετική επόμενη ημέρα με προσήλωση και κόσμο οποίος να ασχολείται με το δικό του κομμάτι εργασίας και όχι ένας να ασχολείται με δέκα. Η περίπτωση του κ. Μονεμβασιώτη έχει πολλά βήματα για να προχωρήσει αλλά ο κόσμος βλέπει κάτι διαφορετικό και δεν είναι η άνοδος μόνο αλλά η σοβαρότητα η οποία πηγάζει από το περιβάλλουν του πρώην προέδρου του Απ. Σμύρνης. Οι επαφές υπάρχουν και οι συναντήσεις θα γίνονται όλο και περισσότερες αλλά και ο ίδιος ζήτησε την βοήθεια από την οικογένεια του Ηρακλή την οποία είναι σε επικοινωνία η οποία έχει να κάνει πρώτα απ’ όλα με τα οικονομικά πεπραγμένα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και μετέπειτα θα μπει σε νούμερα περί αγοράς των μετοχών. Αυτό το  επιβεβαιώνει και ο στενός του συνεργάτης Λευτέρης Βελέντζας που φόρεσε και την φανέλα του Ηρακλή και όλοι τον θυμούνται για την αγωνιστική του παρουσία και για το γκολ του απέναντι στον Παναθηναϊκό σε εκείνο το εκπληκτικό παιχνίδι μέσα στο Καυτανζόγλειο που έληξε 3-3.

Το  γνωρίζουμε ότι σας κουράσαμε αλλά  και κάτι για το τέλος…

Τον Στράτο Ευγενίου όλοι το καταλαβαίνουν και τον επιβραβεύουν αλλά η ουσία είναι να μην φύγει από τον Ηρακλής σαν «εχθρός»! Οι τοποθετήσεις του αυτές φέρνουν ένταση και αυτό δεν είναι καλό κυρίως για τον ίδιο και όσα έχει κάνει και με αυτές του τις  τοποθετήσεις προκαλεί παρά φέρνει την ομοψυχία που έπρεπε να υπάρχει πιο πολύ από ποτέ και μετά την υπόθεση Μάρα, όμως το σχοινί αγαπητέ κ. Στράτο δεν το τράβηξες εχθές με την τοποθέτηση σου αλλά αντιθέτως έχεις πει ακόμα πιο «σκληρά» πράγματα χωρίς να το σκεφτείς  και στο είχαμε επισημάνει και μέσα από τις εκπομπές.  Υπάρχει και κάποια υπομονή όμως που αν «σπάσει» τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και το γνωρίζουν άνθρωποι που έταζαν γήπεδα, κτήρια , εκκλησίες, μουσεία και ούτω καθ’ εξής.

Μην χαλάς ότι φτιάχνεις διότι τώρα είσαι σε καράβι και το πλήρωμα διψάει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *