Η υπόθεση Μάρα- Η αναστάτωση στη Μίκρα- Και οι υπόλοιπες υποθέσεις!

Η υπόθεση του Μπόγκνταν Μάρα φέρνει την οικονομική ισοπέδωση της τωρινής ΠΑΕ Ηρακλής η οποία καλείτε να πληρώσει το ποσό των 110.000 ευρώ χωρίς να βάζουμε μέσα και τις προσαυξήσεις μετά από μια δωδεκαετία. Στην Μίκρα υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά την απόφαση του Διαιτητικού αλλά και ακόμα περισσότερο προβληματισμένοι καθώς ο Μάρα μπορεί να μην είναι ο τελευταίος!

Το  τριτοβάθμιο όργανο της ΕΠΌ εκδίκασε την υπόθεση του Μπόγκταν Μάρα ο οποίος θα λάβει ένα σημαντικό ποσό από την τωρινή ΠΑΕ και όχι από αυτή του Αντώνη Ρέμου όπου αγωνίζονταν επί προεδρίας του. Το θέμα είναι πως υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έχουν να λάβουν από εκείνη την εποχή αλλά αυτό είναι στην κρίση των δικαστών και των αρμόδιων αρχών της ΕΠΟ , όμως η περίπτωση του Μάρα δεν είναι η μοναδική όπως αναφέραμε αφού υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν να λαμβάνουν από εκείνη την εποχή όπως ο Βικτωράς Γιάκομπ, όμως ο Ηρακλής δεν είναι η μοναδική ομάδα που το αντιμετωπίζει αυτό αλλά έγινε πρόσφατα και στον Άρη αλλά και στην Λάρισα.

Στην Μίκρα υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια γιατί αυτή η απόφαση σημαίνει οικονομική εξόντωση και ο ακόμα μεγαλύτερος προβληματισμός είναι τι θα αποφασίσουν οι αρχές και σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Παρόμοια ενόχληση από πρώην ποδοσφαιριστές υπήρξε και το 2018-2019 όταν και ο Περνίς ζήτησε να πάρει τα δεδουλευμένα του, όπως θα το κάνουν και οι υπόλοιποι παραμένοντας άγνωστο αν υπάρξει αρνητική η θετική απόφαση από τα αρμόδια δικαστικά όργανα της ΕΠΟ.

Η ΦΙΦΑ είναι δίπλα σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα και δεν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο παραγραφής! Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά γιατί έγινε αυτό μετά από δώδεκα χρόνια σχεδόν και ένα άλλο δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Αγγελόπουλου που έπαιζε στον Ηρακλή το 2017. Ο Στράτος Ευγενίου από την άλλη δεν είναι απλά προβληματισμένος και οι επόμενες κινήσεις του αναμένονται να είναι σημαντικές για να μην πούμε ραγδαίες για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή γιατί δεν μπορεί μόνος του να πληρώσει τέτοια πόσα και πόσο μάλλον αν έρθουν και άλλες τέτοιες υποθέσεις από τα παλιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *