Νέο ξεκίνημα στο μπάσκετ- Τέλος στην εσωστρέφεια!

Ο μπασκετικός Ηρακλής ξεκίνησε στην κυριολεξία από το μηδέν και οι προθέσεις της διοίκησης ήταν από την αρχή η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και να διεκδικήσει την άνοδο, αλλά τι συμβαίνει στο παρών και η ΚΑΕ βρίσκεται σε μια ανούσια σύγχυση η οποία έπρεπε να διαχειριστεί χωρίς να φτάσουμε να μιλάμε για το εσωτερικό το οποίος αγκαλιάστηκε απευθείας από τον κόσμο!

Όταν ξεκινάς από την αφετηρία με πολλά προβλήματα γραφειοκρατικά με οικονομικές ρυθμίσεις και με δημιουργία ρόστερ την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, αυτό έπρεπε να πεισμώνει το διοικητικό σχήμα και να το συσπειρώνει στις δύσκολες στιγμές και οι αποφάσεις να είναι με ουσία χωρίς να βγαίνει κάτι προς τα έξω. Η ομάδα κάποια στιγμή θα έκανε ήττες με τις περισσότερες να μην διαχειρίζονται σωστά και έτσι ήρθε και η αλλαγή προπονητή η οποία δεν είναι κάποιου έμπειρου αλλά είναι μια επιλογή η οποία θα κριθεί στο τέλος, όμως αυτό που έφερε την ένταση και βγήκαν πράγματα προς τα έξω είναι η ήττα από την Καβάλα και μετέπειτα πάνω στην ένταση ειπώθηκαν και διάφορα πράγματα τα οποία δεν έχουν να κάνουν με κριτική  η οποία γίνονταν για τον τρόπο που η ομάδα κινείται κυρίως σε ατομικό επίπεδο και όχι τόσο σε τακτικό στο αγωνιστικό κομμάτι.

Τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος δεν πρέπει να γίνουν και να βγαίνει το οτιδήποτε, ούτε να έρχεται το ένα λάθος πίσω από το άλλο και πόσο μάλλον πάνω στα νεύρα και στην ένταση να λέγονται πράγματα που  μόνο σύσφιξη σχέσεων και σύμπραξη απόψεων δεν φέρνουν. Αυτά τα θέματα πρέπει να τελειώσουν άμεσα και όλοι μαζί να ξεκινήσουν πάλι να βρούνε αυτή την αύρα που είχε στην αρχή το τμήμα και όλοι να βάλουν νερό στο κρασί του για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ και της νέας μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε!

Όλοι μαζί ας κάτσουν σε ένα τραπέζι και ας τα βάλουν και πάλι κάτω ώστε η ομάδα να προχωρήσει και να βρει και πάλι τον δρόμο της αγωνιστικά διότι κανείς δεν περισσεύει και ο κόσμος το βλέπει αυτό και το προστατεύει! Το γεμάτο Ιβανώφειο είναι μια μεγάλη απόδειξη και η βοήθεια του κόσμου  με την πίστη ότι αυτό το διοικητικό σχήμα θα τα αλλάξει όλα (σ.σ. Ριζούλης, Μπέινας, Τραμουντάνη, Κακιούσης, Ευθυμιάδης κ.α ).

Ξεκινάμε από την αρχή με στόχο την άνοδο , κανείς δεν περισσεύει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *