Η ζωντάνια του κόσμου που φεύγει μακριά από το Ιβανώφειο

Ο μπασκετικός Ηρακλής ξεκίνησε  στην κυριολεξία από το μηδέν, όμως αυτό που συνέβη εχθές είναι απαράδεκτο καθώς ο στόχος του Κυπέλλου μπορεί να μην είναι εφικτός, αλλά μόνο και μόνο για το πρεστίζ και την ιστορία η ομάδα έπρεπε να είναι στον αυριανό τελικό.

Η χθεσινή ήττα και αποκλεισμός από τον Πανιώνιο έφερε αναστάτωση η οποία έχει να κάνει και με την ενίσχυση της ομάδας που πονάει στο δημιουργικό κομμάτι, όπως και με ένα 4ρι το οποίο θα δίνει μεγαλύτερη βοήθεια στους, Χαριτόπουλο και Βουλγαρόπουλο. Το θέμα της ενίσχυσης έχει τεθεί αρκετό καιρό καθώς η ομάδα έβγαζε αδυναμίες και το δείχνει σε κάθε αγώνα κυρίως εκτός Ιβανωφείου που κατάφερε και έχανε αγώνες αν και βρίσκονταν μπροστά με +10 και +8  πόντους με συνέπεια η ομάδα να μην βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας αν και θα μπορούσε αντ’ αυτού όμως συνεχίζεται το ίδιο έργο εκτός Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα έδειξε επίσης μεγάλη αδυναμία και στην νοοτροπία όπου με τον κόσμος της μεταμορφώνεται σε άλλη ομάδα και παίρνει παιχνίδια όπως αυτά στον Εύοσμο και Ελευθερούπολη , ενώ μπορούσε να κάνει και νίκη την πρώτη αγωνιστική με τον κόσμο να είναι πρώτο θέμα σε όλη την Ελλάδα. Ο κόσμος στηρίζει και πιστεύει πως οι κακές παρενθέσεις πρέπει να λύνονται αλλά αυτό δεν έχει μάθημα στις ήττες (σ.σ.Παπάγου, Μεσολόγγι),  αλλά πλέον οι αποφάσεις είναι ειλημμένες για ένα νέο πιο δυνατό ξεκίνημα σύμφωνα και με τον Πρόεδρο της ομάδα ςκ. Μπέινα ο οποίος απάντησε στον κόσμο για την χθεσινή ήττα του Κυπέλλου.

Αυτά τα παιχνίδια είναι και μεγάλο κριτήριο ενόψει της συνέχειας της ομάδας αλλά και της παραμονής παικτών για την επόμενη χρονιά γιατί κανείς δεν περνάει στο απυρόβλητο. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση μα πάνω απ’ όλα χρειάζεται πάθος και θέληση όπως αγωνίζεται μπροστά στον κόσμο της και εχθές έδειξε πως για ακόμα μια φορά χωρίς τον κόσμο λείπει η ζωντάνια και η έκρηξη .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *