Καταλάβατε τι λέγατε και τι κάνατε;

Η απογοήτευση είναι ζωγραφισμένη σε όλο τον κόσμο του Ηρακλή και αυτά που ζητάει είναι πολύ λίγα ώστε να αλλάξει η κατάσταση, όμως ας πάμε στο καλοκαίρι όπου ας γίνει ο μίνι απολογισμός ο οποίος φέρει ευθύνες και από τις δυο πλευρές (σ.σ. Ευγενίου- Γ.Σ) σχετικά με τα όσα συνέβησαν.

Το σκεπτικό το γνωρίζουν όλοι για τα χρήματα που έπρεπε να δοθούν στον κ. Ευγενίου από την πρώτη στιγμή, όμως το έργο άλλαξε καθώς δεν βρέθηκαν επιχειρηματίες αν και υπήρχαν, όχι όμως αυτοί που θα πλαισίωναν και θα προόδευαν την ΠΑΕ. Υπήρξαν αρκετές προτάσεις ώστε να μπούνε παράγοντες και μη στο διοικητικό συμβούλιο, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν, πράγμα και το οποίο το πήρε πάνω του ο μεγαλομέτοχος ο οποίος υπέπεσε σε σφάλματα και λάθη, όπως οι δηλώσεις του , αλλά και οι επιλογές στην ομάδα που ο ίδιος διατυμπανίζει ότι η ομάδα πήρε ότι ήθελε ο προπονητής.

Οι σκέψεις πάνε στην προηγούμενη χρονιά και σε μια οροσειρά δηλώσεων οι οποίες ανεβοκατέβαζαν την ομάδα σε στόχους και υπάρχουν οι σχετικές δηλώσεις από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο, αλλά το ρόστερ και η ποιότητα δεν φαίνεται να αλλάζει και το παιχνίδι της ομάδας γίνεται όλο και πιο γνωστό στον αντίπαλο που ξέρει τι να κάνει απέναντι σε ένα «άψυχο» σύνολο το οποίο εχθές μπορούσε να διασυρθεί από τον πολύ καλά τοποθετημένο στον αγωνιστικό χώρο Μακεδονικό.

Ο κόσμος δεν είναι απλά σκασμένος αλλά νιώθει εξαπατημένος γιατί άλλα άκουγε και άλλα έγιναν και αυτό είναι με αποδείξεις όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, όπου καμία μεταγραφή δεν έχει προσφέρει το παραμικρό μέχρι στιγμής!  Μπορεί να είναι πολύ νωρίς και η ομάδα να βρίσκεται πολύ πίσω, όμως τα «παχιά λόγια» φέρνουν την οργή η οποία ξεχειλίζει και ακόμα είναι η αρχή. Όσον αφορά τις επαφές με τον Τομ και το φωτογραφικό υλικό με τον κ. Θεοδωρίδη κλπ; Ασχολίαστο!

Μπορείτε να κάνετε την υπέρβαση;

Ιδού η ρόδος ιδού και το μπιμπ…

Αν δεν μπορείτε, τότε μην βγάζετε βίντεο με πρωταθλητισμούς και ιστορίες για αγρίους μόνο για αφήνετε αιχμές για οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια. Πρέπει και ο ίδιος ο προπονητής να καταλάβει ότι δεν είναι όλα για πάντα, ούτε κανείς τον είπε ότι είναι κακός, όμως για αυτό που παρουσίασαν στην αρχή της χρονιάς δεν είναι αυτό που ήθελαν και να βγει να πει πως έγιναν λάθη και να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Επαναλαμβάνουμε, για αυτό που παρουσίασαν το καλοκαίρι εξέθεσαν τον ίδιο τον Γεωργιάδη αλλά και την διοίκηση και η πρώτη λύση είναι ο προπονητής και άλλοι πρέπει! Τα ερωτήματα πληθαίνουν…

Δεν θα πάμε στην ανάλυση του ρόστερ γιατί εκεί δεν έχουν γίνει λάθη αλλά κάτι παραπάνω από αυτά και σε υπερθετικό βαθμό! Τώρα τι γίνεται;  Το ίδιο γαϊτανάκι;  Έρχεται ο Τομ, φεύγει ο Τομ, Σημαντική ενίσχυση η όχι; Υπάρχει η πρόσβαση για ρίσκα; ΟΧΙ!

Καταλάβατε τι έχετε κάνει μέχρι τώρα;

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ!

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Καταλάβατε τι λέγατε και τι κάνατε;”

  1. Άν ήθελαν παίκτη που να ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας ας έπαιρναν τον Ροβα που το παιδί είναι και δηλωμένο Ηρακλής. Αντί αυτού πήραν τον Μελουνοβιτς που, ίσως, είναι καλός παίκτης αλλά πολύ βαρύς. Δεν ξέρω ποιός έκανε τις επιλογές, νομίζω όμως ότι και του Βελλιδη είναι υπερτιμημένη. Μετά από αυτά γιατί περιμένουμε άλλη πορεία; Πιστεύω ότι ο Γεωργιάδης ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε και μία αλλαγή θα ήταν για καλό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *