Η ομίχλη στα ΜΜΕ και το παιχνίδι της Gotham City!

Τα ΜΜΕ της πόλης έδωσαν ρεσιτάλ ρεπορτάζ copy paste από πηγές που δεν ήταν καν στο γήπεδο, παίρνοντας παράλληλα ανούσιες πληροφορίες για ντεμέκ προκλήσεις του κόσμου του Ηρακλή και ένα σωρό ακόμα γεγονότα τα οποία στόχο είχαν για ακόμα μια φορά την στοχοποίηση του κόσμου της ομάδας ο οποίος προκλήθηκε επειδή ήθελε να φύγει μετά το τέλος του αγώνα!

Το ρεσιτάλ συνεχίζεται και σε ρεπορταζιακό επίπεδο φυσικά με το promotion στο πρόσωπο του Τομ ο οποίος το 2018-2019 κατέστρεψε την ομάδα  γυρνώντας σήμερα μετανιωμένος, μην βάζοντας όμως τις σκέψεις του στη σειρά, το οικονομικό σε μια τάξη και φυσικό είναι να μπει και ο διαπληκτισμός ανάμεσα σε μεγαλομέτοχο και Τομ ο οποίος δεν τηρεί τις συμφωνίες που κάνει σύμφωνα με τον κ. Ευγενίου.

Πραγματικά αν αυτό είναι δημοσιογραφία της Θεσσαλονίκης, νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που αντιμετωπίζεται την πρώτη ομάδα στην πόλη που έχει 114 χρόνια ιστορίας με ήρωες σε πολέμους και πόσα μα πόσα ακόμα γεγονότα τα οποία τα σκεπάζετε στον βωμό μιας ανελέητης προπαγάνδας η οποία υπάρχει καθημερινώς!

Ξέρουμε πως μας χαρακτηρίζεται

Ξέρουμε πως περιμένετε το παραμικρό λάθος του συλλόγου ώστε να το παρουσιάσετε σαν κάτι «τρελό» και δύσκολα αντιμετωπίσιμο ώστε να σκεπάσετε άλλες ακαθαρσίες!

Και όταν ο κόσμος αποκρούει τέτοιου είδους ΜΜΕ, τότε αυτά βάζουν την λέξη φασισμό!

Τι είναι όμως η συγκεκριμένη λέξη και έκφραση στην Ελευθερία του Τύπου και Λόγου; Τι σημαίνει αυτό όταν και η πληροφόρηση δεν είναι έγκυρη και αληθινή; Εκεί υπάρχει η σύγκρουση!

Γιατί όμως όλα αυτά;

Όταν χαρακτηρίζεις κόσμο του Ηρακλή;

Όταν στοχοποιείς τον σύλλογο τι είναι;

Όταν προπαγανδίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ μιας ομάδας και κατά άλλης τι είναι; Που το 2017 έλεγαν τον κόσμο στα ράδια να μπει κάτω από συγκεκριμένη σκεπή για να καλυφθεί για να μην πέσει κατηγορία;

Όταν κυοφορείς ανούσια φήμη για να προκαλέσεις τι είναι;

Όταν προκαλείς τον κόσμο τι είναι;

Ποιος είναι ο φασισμός στην πόλη;

Καταλαβαίνεται πως αυτό συνεχίζεται για χρόνια με πολλά παρακλάδια και πολλές ιστορίες από τη Gotham City Salouga!

Βάζετε μπροστά μια λέξη, την πλασάρετε αλλά δεν ξέρετε την έννοια της, όμως την πιπιλάτε όπως την πιπίλα το μωρό ώστε να μην γκρινιάζετε όπως το μωρό!

Όλοι ξέρουν…

Κοινό μυστικό είναι άλλωστε…

ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *