ΣΦΗ Ασβεστοχωρίου: Ξεκινάμε συγκέντρωση τροφίμων

Ο σύνδεσμος μας (αν και παράνομα ακόμη κλειστός) όπως κάθε χρόνο κοντά στην περίοδο των γιορτών ξεκινάει συγκέντρωση τροφίμων και όχι μόνο για οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που τέτοιες πράξεις τις περιμένουν πολλά σπίτια για να νιώσουν έστω για λίγες στιγμές λίγο διαφορετικά απ’ ότι στην καθημερινότητά τους. Μιλάμε για την ίδια κοινωνία και κράτος που διαφημίζουν το καλάθι της φτώχειας στα σούπερ μάρκετ χωρίς ντροπή. Γι αυτήν που μόλις πιάσουν τα πρώτα κρύα αρχίζουν οι πυρκαγιές σε σπίτια γιατί το 2022 ζεσταίνονται με ξυλόσομπες. Για την κοινωνία και το κράτος που επιτρέπει τον κάθε πικραμένο με την συνοδεία αστυνομίας να πετάνε έξω από τα σπίτια τους ηλικιωμένους ανθρώπους γιατί τόλμησαν να χρωστάνε μερικές λίγες χιλιάδες ευρώ στο αφεντικό στην τράπεζα. Θα μπορούσαμε να γράφουμε ώρες αλλά γυρνάει το στομάχι μας (και το μυαλό μας όμως!) και μόνο που τα γράφουμε ενώ κάποια κοπρόσκυλα κάνουν ζωαρα.
Είμαστε σίγουροι λοιπόν,όπως και τις προηγούμενες φορές ότι η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ μας θα ανταποκριθεί και πάλι και μάλιστα όπως πάντα πάνω από το αναμενόμενο. Συγκεντρώνουμε κυρίως τρόφιμα όλων των ειδών,χαρτικά, καθαριστικά φάρμακα και παιδικά γάλατα,τροφές και πάνες. Όλα θα μοιραστούν σε οικογένειες που ο σύνδεσμος γνωρίζει ότι έχουν απόλυτη ανάγκη ακόμη και για τα πιο απαραίτητα ενώ θα έρθουμε σε επαφή και με το Ελληνικό παιδικό χωριό Φιλύρου για να καλύψουμε και δικές τους ανάγκες αν υπάρχουν.
Ας κάνουμε μερικές οικογένειες να χαμογελάσουν μέρες που έρχονται. Ας δώσουμε λίγη χαρά σε μικρά παιδάκια και το δικαίωμα να νιώσουν γιορτές και αυτά .
Για περισσότερες λεπτομέρειες,για να έρθουμε εμείς όπου χρειαστεί να παραλάβουμε έστω και μια σακούλα προμήθειες, επικοινωνία με μήνυμα μόνο στις επίσημες σελίδες μας σε Facebook, Instagram
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
BV64

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *