Δεν υπάρχει δικαιολογία- Τέλος η περίοδος ασυλίας!

Η αρχή της ομάδας μόνο ενθαρρυντική δεν ήταν με την ισοπαλία απέναντι στον Αλμωπό που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο σε σχέση με τον Ηρακλή που είχε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, όπως και πήρε κακό βαθμό στην διαχείριση του εκνευρισμού που εκμεταλλεύτηκε άριστα ο αντίπαλος. Τα μεγάλα λόγια είναι περιττά και δεν υπάρχει γυρισμός αλλά μόνο απαντήσεις στο γήπεδο καθώς η ασυλία πήρε τέλος μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μελτζανίδη!

Ο Ηρακλής μπορεί να έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία, όμως δεν είναι ώρα να κάνουμε ανακύκλωση αυτά που αναφέραμε στην χθεσινή εκπομπή του iraklis-press24.gr. Η ομάδα δεν παρουσίασε κάτι καινούριο από αυτό το οποίο έπαιζε πέρσι, μόνο που η φετινή διαφορά είναι ο στόχος που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό σύμφωνα με τα λεγόμενα και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ο οποίος έχει μεγάλες ευθύνες στο κομμάτι των δηλώσεων αλλά και του ρόστερ το οποίο θα ζητηθούν εξηγήσεις για την μη ενεργοποίηση βοηθειών από σκάουτιγνκ όπως έγινε στην περίπτωση των , Τόμας- Σίλβα.

Για να έρθει ο στόχος της ανόδου, η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην πρώτη τριάδα και μετέπειτα να γίνει η υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι, καθώς εφέτος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και τα λάθη έρχονταν ένα-ένα εκ των έσω.

Ο κόσμος έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση στις Σέρρες που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών σε δυο εβδομάδες, όπως και ζήτησε τον λόγο από τον ίδιο το μεγαλομέτοχο για την θωράκιση της ομάδας από την διαιτησία και όχι μόνο.

Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει δικαιολογία αφού πάρθηκαν παίκτες που ήθελε ο προπονητής, όπως και δεν υπάρχει χρόνος γενικά όταν είσαι στον Ηρακλή που είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας και η πίεση είναι «ταβάνι».

Οπότε..

Τέλος η ασυλία…

Υ.Γ: Τα όσα διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι δεν θέλουμε να τα επαναλάβουμε, ούτε το σήριαλ της Λάμψης με συζητήσεις Τομ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *