Πλασάρετε την δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια σας κάπου αλλού…

Το ξάφνιασμα της ημέρας ήταν η ανακοίνωση του Β. Μαρινάκη η οποία επικαλείται και το γήπεδο του Ηρακλή στην άρνηση του να παρευρεθεί στο ΟΠΑΠ Αρένα όπου θα γίνουν τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ.

Η πλευρά των «ερυθρόλευκων» εξέδωσε μια ειρωνική ανακοίνωση αναφερόμενη και στα υπόλοιπα γήπεδα που είναι  για να γίνουν, αλλά δεν ακούσαμε να λέει γιατί έγιναν όλα αυτά τα γεγονότα από το 2010 που ήθελαν όλοι μαζί να βρούνε το εξιλαστήριο θύμα για να κάνουν την «επανάσταση» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και πόσο μάλλον μετέπειτα στα χρόνια της «ψευτοεξυγίανσης» .

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε τι γράφετε και πως μεταφέρεται μια είδηση του Ηρακλή και δεν έχει αλλάξει κάτι, αντ’ αυτού συνεχίζουν να μας επιβεβαιώνουν ότι το «big 4-5» είναι ένα σηριαλάκι καλοφτιαγμένο στον βωμό της τηλεθέασης και των κλικ ώστε όλο αυτό το θεατράκι να έχει θεατές των εξωφύλλων.

Αυτή η παρέα λοιπόν συνεχίζει να μας δίνει respect όπως λέει η νεολαία με τα όμορφα και χειροπιαστά τερτίπια τα οποία καταλήγουν σε κάτι καυγαδάκια που θυμίζουν εποχές trash tv.  

Πλασάρετε την δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια σας κάπου αλλού, εδώ σας ξέρουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *