Οι αλλαγές στο εσωτερικό- Σκέψεις για ενίσχυση

Ο Ηρακλής αδικείτε από τον αποκλεισμό στα πέναλτι, όμως αυτό φέρνει νέες  εξελίξεις στην ομάδα σχετικά και με τον εσωτερικό κανονισμό όπως όλα δείχνουν, καθώς η αποβολή του Γιουμπιτάνα έγινε για δυο «ανόητες» ενέργειες οι οποίες και τελικώς πήγαν να στοιχίσουν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Εκτός από τον εσωτερικό κανονισμό θα υπάρξει και νέα συζήτηση για ενίσχυση της ομάδας η οποία θα μπει ξανά στο τραπέζι και αυτό θα εξαρτηθεί από τον προπονητή.

Η ομάδα αλλάζει ρότα και στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα όπου στην εκκίνηση θα έχει και δυο σημαντικές απουσίες λόγω των κόκκινων καρτών (σ.σ. Α. Παπαστεριανός, Γιουμπιτάνα) και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες φιλικές αναμετρήσεις αφού το πρωτάθλημα φαίνεται να πηγαίνει ακόμα πιο πίσω. Το σημαντικό για την ομάδα είναι πως έδειξε ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανένα έμπειρο ρόστερ, όπως και δείχνει ότι χρειάζεται ενίσχυση κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι το οποίο ο «Μέλου» δεν φτάνει να είναι μόνος του, αλλά χρειάζεται και κάτι ακόμα σχετικά με παίκτη ο οποίος να το βοηθάει στο «σπάσιμο» μέσα στην περιοχή.

Η διοίκηση πρέπει να μεριμνήσει ήδη και να είναι στα κέντρα αποφάσεων καθώς η χθεσινή διαιτησία θύμισε εποχές 90’ με μαρκαρίσματα που δεν υπήρχαν και κάρτες που έπρεπε να βγούνε προτού φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο με τον συγκεκριμένο. Τέτοιες διαιτησίες «επανάστασης» πρέπει άμεσα να «κοπούν» από τον ομφάλιο λώρο ώστε να μην υπάρχει συνέχεια και ακόμα περισσότερο εμπόδια για τον στόχο της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *