Λεσχη Φιλων Ηρακλή: Αύριο ξεκινάει η ποδοσφαιρική χρονιά γ

Η ανακοίνωση

Αύριο ξεκινάει η ποδοσφαιρική χρονιά για τον ΗΡΑΚΛΗ. Και γράφουμε ΗΡΑΚΛΗΣ, γιατί η ομάδα είναι πλέον και στα χαρτιά ΗΡΑΚΛΗΣ. Πέρυσι το καλοκαίρι μετά από συνάντηση που είχαμε με τον Μεγαλομέτοχο Κύριο Στράτο Ευγενίου, και μετά την συνέλευση των μελών μας αποφασίσαμε και δώσαμε (1) ολόκληρο χρόνο μπροστά, στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ώστε να αλλάξει τα πράγματα και τα δεδομένα και η ομάδα να γίνει ΗΡΑΚΛΗΣ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν στηρίξαμε επίσημα, Αλλά με παρουσία μας ατομική στο γήπεδο.Μέχρι και σήμερα ο Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, δείχνει ότι προσπαθεί και θέλει να αλλάξει τα πάντα στην ομάδα ώστε να είναι ΗΡΑΚΛΗΣ σε όλα. Λάθη πάντα γίνονται, ειδικά στο επικοινωνιακό κομμάτι, αλλά εμείς βάζουμε τον ΗΡΑΚΛΗ πάνω απ’όλα.

Θεωρούμε πλέον ότι ο Κύριος Ευγενίου έχει καταλάβει και που βρίσκεται, και τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα, και μέσω τον ΜΜΕ, και μέσω ανθρώπων που έχουνε κάνει ΖΗΜΙΑ στον ΗΡΑΚΛΗ στο παρελθόν.ΨευτοΚΑΝΑΔΟΙ.ΨευτοΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

Και πολλοί άλλοι ΨΕΥΤΕΣ που πέρασαν και μας κατέστρεψαν…ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

Καλούμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να συστρατευθεί και να επιστρέψει στο γήπεδο… Εάν θέλουμε να ανέβει ο ΗΡΑΚΛΗΣ και να παραμείνει εκεί που πραγματικά ανήκει, ο μόνος τρόπος είναι με την παρουσία μας στο γήπεδο.ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *