Η ομάδα θέλει ηρεμία- Τέλος στο ξεκατίνιασμα!

Η ομάδα έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της, έκανε τα φιλικά της και πρώτο θέμα είναι το διοικητικό το οποίο υπάρχουν ευθύνες και από τις δυο πλευρές. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το συμφωνητικό, για την αλλαγή στάσης του κ. Ευγενίου προς τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, αλλά και στον ίδιο τον Τομ ο οποίος δεν αποσαφηνίζει τις προθέσεις του σχετικά με το τι θέλει να κάνει σχετικά με τις μετοχές  που θέλει να πάρει.

Ο κόσμος ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών στο παιχνίδι του Κυπέλλου και εντελώς ξαφνικά σήμερα αναλώνεται πάλι στο διοικητικό. Το ποιος έχει δίκιο και το ποιος έχει άδικο για εμάς σαν iraklis-press24 το έχουν και οι δυο καθώς λίγο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις παρατηρούμε Δελτία Τύπου με ευθύνες από την μια πλευρά και δηλώσεις του μεγαλομετόχου από την άλλη στην ΈΡΑ ΣΠΟΡ που «αδειάζει» τον κ. Παπαδόπουλο.

Οι δυο πλευρές αντί να κάτσουν να συνεννοηθούν και να πορευτούν για το καλό της ομάδας γίνονται πρώτο θέμα λες και ο Ηρακλής είναι «πρωινάδικο», είτε  με το «ξεκατίνιασμα» μέσα από τις δηλώσεις των δυο πλευρών και στη μέση ο κόσμος ο οποίος αναρωτιέται τι συμβαίνει και έχουν γίνει όλα αυτά σήμερα.  Δυστυχώς  και στη μέση είναι η ποδοσφαιρική ομάδα και δεν θα μπούμε σε κανένα τρυπάκι να αναλωθούμε για τις ευθύνες και τα λάθη του παρελθόντος και του παρόντος, ο κόσμος έχει κουραστεί να ασχολείται με αυτά και περιμένει την αλήθεια.

Όσον αφορά τις φημολογίες περί ενδιαφέροντος της ΠΑΕ εξαιτίας της αλλαγής στάση του κ. Ευγενίου προς το πρόσωπο του Τομ Παπαδόπουλου δεν θα ασχοληθούμε και καλό θα ήταν να σταματήσει εδώ το ξεκατίνιασμα!

Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και δουλειά ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της και δεν χρειάζεται να ασχολείται με τα άλλα!  Το σήριαλ πρέπει να τελειώσει άμεσα εδώ και ότι είναι να γίνει, να γίνει  με σκοπό το καλό του Ηρακλή και τίποτα παραπάνω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *