Ο προβληματισμός του κόσμου και η αισιοδοξία του κ. Ριζούλη

Η καθυστέρηση του θέματος της ΕΕΑ με τον μπασκετικό Ηρακλή έχει να κάνει με τις τελευταίες διαδικασίες κατάθεσης εγγράφων οι οποίες αναμένεται να διευθετηθούν μέχρι την προσεχή Τετάρτη. Ο προβληματισμός του κόσμου είναι έντονος, όμως ο κ. Ριζούλης θεωρεί πως θα κάμψει και τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε η ομάδα να αδειοδοτηθεί από την ΕΕΑ είτε από τον ΕΟΚ αν δεν περάσει σε πρώτο βαθμό ο φάκελος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iraklis-press24, o κ. Ριζούλης θα τελειώσει μέσα σε αυτό το διήμερο και τους τελευταίους διακανονισμούς οι οποίοι δεν ήταν και τόσο συγκαταβατικοί, γεγονός το οποίο θα ανοίξει η ΕΕΑ και επίσημα τον φάκελο του Ηρακλή ώστε να εξεταστεί. Το θέμα αφορά τον Θεσσαλό επιχειρηματία ο οποίος πρέπει να τελειώσει την συγκεκριμένη διαδικασία όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί ο κόσμος διερωτάται και δεν καθησυχάζεται με τα λόγια γιατί ο χρόνος περνάει σαν νερό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την Παρασκευή μπορεί να υπάρξει και Δελτίο Τύπου σχετικά με την παράδοση των εγγράφων και την αναμονή, ενώ σε τελευταία μοίρα έχουν μπει τα αγωνιστικά, παρόλο τις συμφωνίες που έχουν γίνει με παίκτες.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *