Ο Θ. Ριζούλης στο Ir-pr-24: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση- Προσυμφωνίες με παίκτες

Ο μπασκετικός Ηρακλής  βρίσκεται σε στάση αναμονής σχετικά με το θέμα της ΕΕΑ ώστε να πάρει αδειοδότηση και να ξεκινήσει και επίσημα την χρονιά. Ήδη η διοίκηση της ΚΑΕ έχει προχωρήσει σε προσυμφωνίες με Έλληνες και ξένους παίκτες, ενώ έχουν αρχίσει ήδη και οι εγγραφές στις ακαδημίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του iraklis-press24, η ομάδα έχει καταθέσει επίσημα όλα τα έγγραφα και αυτό που απομένει είναι κάποιες λεπτομέρειες. Το γεγονός είναι ότι υπήρξαν εμπόδια τα οποία ξεπεράστηκαν σχετικά με διακανονισμούς και έτσι η ομάδα θα προχωρήσει κανονικά το πλάνο της για την επόμενη σεζόν, ενώ η απόφαση αναμένεται οριστικά από την επόμενη εβδομάδα ώστε να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες «πινελιές».

Ένα ακόμα οικονομικό ζήτημα ήταν και τα λεφτά του «στοιχήματος» που απ’ ότι φαίνεται δεν θα δοθούν και αυτό ήταν ένα πρόβλημα όχι μόνο για τους διακανονισμούς, αλλά ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα όπως μια προκαταβολή σε κάποιον παίκτη-προπονητή. 

Το iraklis-press24 επικοινώνησε με τον κ. Θόδωρο Ριζούλη ο οποίος καθησυχαστικός και αισιόδοξος για την συνέχεια, όπως αναφέραμε παραπάνω υπήρξαν εμπόδια τα οποία ξεπεράστηκαν και έμειναν λεπτομέρειες ώστε και τυπικά ο Ηρακλής να πάρει το πολύτιμο χαρτί στο χέρι του και να ξεκινήσει ένα διαφορετικό ταξίδι από αυτό που είχε με τον κ. Δρακόπουλο.  Ο ίδιος ζήτησε λίγο ακόμα υπομονή γιατί αυτό ήταν χρονοβόρο (σ.σ. διακανονισμοί) αλλά και επίπονο οικονομικά, το οποίο τον ταλαιπώρησε ψάχνοντας παίκτες στην Αμερική και στην Ελλάδα, αλλά και επικοινωνία με τους μάνατζερ τους αλλά και τους δικηγόρους τους που ήταν σε διακοπές, αλλά και κάποιοι από αυτούς ζητούσαν περισσότερα χρήματα.  

Επίσης ο Πρόεδρος της ΚΑΕ αναφέρθηκε και στο πότε θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΑ, όπου μας ενημέρωσε ότι αυτό θα γίνει από Τρίτη-Τετάρτη. Το θέμα είναι ότι ο χρόνος τρέχει, παίκτες χάνονται, ο προπονητής αλλάζει, όμως ο κόσμος παραμένει ζεστός και περιμένει τις εξελίξεις οι οποίες αναμένονται θετικές σύμφωνα με τα όσα δήλωσε και ο Λευτερής Κακιούσης στο libero 107,04, όπως και ο κ. Ριζούλης στο iraklis-press24.

Τα διαρκείας είναι έτοιμα και αυτό που απομένει είναι όλα τα υπόλοιπα να διευθετηθούν και να μπούνε σε μια σειρά ούτως ώστε ο μπασκετικός Ηρακλής να ξαναμπεί σε μια ρότα η οποία έχει χαθεί από πρόπερσι και για να φτιάξει δεν θέλει μόνο κόπο και χρήματα, αλλά και τρόπο ο οποίος δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό.

Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται καταλυτική σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των διοικούντων και το iraklis-press24 θα σας κρατάει ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *