Για δες ποιοι μιλάνε για νομιμότητα- Τα διαφυγόντα όμως;

Ο μπασκετικός Ηρακλής έπεσε από τον Λευκό Πύργο και στην κυριολεξία βρήκε πορτοφόλι με την περίπτωση του κ. Ριζούλη ο οποίος θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας μαζί με τον Ερασιτέχνη αλλά και με επιφανείς ανθρώπους οι οποίοι θα συνδράμουν στο νέο διοικητικό εγχείρημα.  Η βοήθεια του κόσμου φυσικά θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με αυτά που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια από την πρώην διοίκηση η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νόμο όχι μόνο για τα χρέη!

Η έλευση του Θόδωρου Ριζούλη έφερε ενθουσιασμό στην οικογένεια του Ηρακλή και μια ομίχλη στην αντίπερα όχθη ομάδων που ξέχασαν ότι συμμάχησαν και συμμαχούνε για τα δικά τους συμφέροντα. Ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει με σκοπό η ομάδα να ανέβει απευθείας από την Α2 στην Α1 (σ.σ. ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής από εφέτος), γεγονός το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο με την κατηγορία την οποία θα αγωνίζεται η ομάδα την νέα περίοδο. Όταν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, τότε θα υπάρχει και συνέντευξη τύπου η οποία θα παρουσιάσει το πλάνο και τον σχεδιασμό της νέας ΚΑΕ Ηρακλής.

Η νέα προσπάθεια αυτή έφερε τα πάνω-κάτω και στον ΕΣΑΚΕ ο οποίος επικαλέστηκε τη νομιμότητα η οποία είχε να κάνει με το ΑΦΜ αλλά και με την κατάθεση φακέλου που δεν κατατέθηκε. Δεν θα μπούμε στο τρυπάκι να αναλύσουμε τι συμβαίνει στο μπάσκετ  εδώ και πολλές δεκαετίες αλλά οι συγκεκριμένοι ας δούνε τον κόσμο που υπάρχει στα γήπεδα αλλά και τις ομάδες οι οποίες πέρασαν σε μια νύκτα στην Α1 και επιπλέον μην θυμηθούμε τι έγινε πριν μια εξαετία που ο Πανιώνιος δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και ο Ηρακλής περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή να πάρει την θέση χάνοντας παίκτες κλεισμένους για Α2 αλλά πήγε στράφι η χρονιά εξαιτίας όπως όλα έδειξαν των αρχών του  μπάσκετ.

Πάμε λίγο στους νόμιμους και με τα ΑΦΜ

  • Όταν θα παίζεις με την ιστορία και την νομιμότητα για δικό σου συμφέρον, τότε προσπάθησε μόνος να την αντιμετωπίσεις χωρίς συμμάχους (2011)
  • Όταν το παίζεις εχθρός ενώ είσαι φίλος με τα συμφέροντα σου τότε μην γυρνάς και λες ότι είσαι εναντίον όλων γιατί γελάει το σύμπαν (2011)
  • Η ιστορία όταν έγραψε αθώωση εσείς ακόμα και τώρα το βαπτίσατε παρανομία γιατί δεν μπορείς  να κουβαλήσεις ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ιστορία σου (1980-2011)
  • Όταν συμμαχείς με τους δήθεν εχθρούς σου τότε πιστεύεις ότι είναι όνειρο μα είναι μια πραγματικότητα η οποία θα σε στοιχειώνει ανέκαθεν (1980-2011-2017)
  • Όταν θες να κάνεις επίδειξη δύναμης σε ξένα χωράφια, ίσως έχουν γνώση οι «χωρικοί» και δεν ανέχονται να τα πάρεις  γιατί το κάρμα είναι έτσι (80-11-17)
  • Όταν θα δώσετε πίσω τα διαφυγόντα από το 2011, τότε μπορεί να λέμε πως κάτι έγινε; Καλό το ανέκδοτο (2011)

Ο Ηρακλής δεν χρωστάει πουθενά και αντιθέτως του χρωστάνε αλλά όταν δεν ψάχνεις και απλά ακούς, τότε το ακουστικό γίνεται το μαγνητοφωνάκι σου ώστε να πας την επόμενη ημέρα και να υιοθετείς απόψεις που δεν είναι ρεπορτάζ ούτε γνώση.

Όταν θα ψάξετε τι έχει γίνει ακριβώς, τότε ελάτε να σας τα πούμε όπως τα παιδιά τα κάλαντα.

Όσο για τα ΑΦΜ- Οσα θέλουμε

Φέρτε πίσω τα διαφυγόντα 80-11-17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *