Ηχηρό μήνυμα στο Τουρνουά κατά των Ναρκωτικών: Ναι στην ΖΩΗ! (Pics)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά κατά των Ναρκωτικών που διοργάνωσε η «Αυτόνομη Θύρα 10» και συμμετείχαν Iraklis Asvestochori club 1964, ΑΡΓΩ ,Φιλήμων , ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ-Πρόγραμμα Εφήβων.

Το τουρνουά διεξήχθει με αρκετό κόσμο να βρίσκεται στον χώρο των Χορτατζήδων ώστε να συμμετάσχει αλλά και να ενημερωθεί για τα συγκεκριμένα προγράμματα, όπως και για να μιλήσει με τους αρμόδιους  για το τι χρειάζεται, τι βοήθεια παρέχουν αυτά τα προγράμματα αλλά και πολλά ακόμα.

Στην Ελλάδα είναι σπάνιο φαινόμενο να διοργανώνονται τέτοια τουρνουά τα οποία γίνονται για καλό σκοπό και για να περάσει το μήνυμα: « Ναι στην ζωή- Όχι στα Ναρκωτικά». Όλες οι ομάδες έπαιξαν και το χάρηκαν με την ψυχή τους μέσα σε κλίμα ευθυμίας και του ευ αγωνίζεσθαι  το οποίο βρήκες όλες τις ομάδες νικήτριες κατά των απαγορευμένων ουσιών.

Μετά το τέλος των αγώνων όλες οι ομάδες ευχαρίστησαν η μία την άλλη για την συμμετοχή μέσα σε κλίμα συγκίνησης το οποίο έχει να κάνει όπως αναφέραμε και παραπάνω. Τέτοια τουρνουά πρέπει να γίνονται όσο συχνότερα γίνεται και τα αισιόδοξα μηνύματα να έρχονται το ένα μετά το άλλο απέναντι σε αυτή την μάστιγα.

Αυτή η μεγάλη γιορτή είχε βράβευση για όλους και νικητές όλους αυτούς που μάχονται απέναντι σε αυτό τον κακό εθισμό!

Το ραντεβού δόθηκε και την νέα χρονιά και  ευχόμαστε όλο αυτό να φέρει ακόμα πιο κοντά τον κόσμο που θέλει να ενημερωθεί, την πολιτεία που πρέπει να επίσπευση άμεσα πράγματα ώστε να βοηθηθεί η κοινωνία απέναντι στα ναρκωτικά, αλλά και να δώσει ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα το οποίο είναι μάθημα για την νέα γενιά.

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *