Στις πράξεις θα μετρηθούνε- Αναμονή για την συν. Τύπου

Ο Τομ Παπαδόπουλος επανήλθε και μάλιστα οι τοποθετήσεις του φαίνονται αποφασιστηκές  όμως τα λόγια από τις πράξεις απέχουν αρκετά μίλια και μην βάλουμε κάτι και σε υπερθετικό βαθμό. Το 2018 όμως η ομάδα «έσκασε» στα δικά του χέρια και ήρθε ο υποβιβασμός και μετά ακολούθησε το Ερασιτεχνικό και κανείς δεν το ξεχνάει αυτό!

Η ΠΑΕ δεν είναι μόνο τα χρήματα και ανέβηκες επειδή θα φτιάξεις ένα πολύ καλό ρόστερ αλλά είναι και πολλά ακόμα τα οποία στερείτε ο Ηρακλής για πολλά χρόνια. Η Μίκρα δεν θέλει 4-5 ανθρώπους να τρέχουν για όλα και άλλοι 3-4 να χρηματοδοτούν και όλα να είναι ρολόι αλλά αντιθέτως η ομάδα χρειάζεται τεχνικό διευθυντή, τμήμα μάρκετινγκ και πόσα ακόμα άλλα τα οποία θα φέρουν έσοδα,  όπως και το πώς θα πλασάρεται μια ανακοίνωση στον κόσμο της ομάδας ώστε να τον φέρει κοντά.

Το «πρέπει» έχει μπει για τα καλά στο «πετσί» του Ηρακληδέα που θα ζητήσει τον λόγο από τον ίδιο τον κ. Παπαδόπουλο για όσα συνέβησαν το 2018, όπως και για όσα συνέβησαν εκείνη την χρονιά που παίκτες έβγαιναν και τους εξέθεταν για τις πληρωμές, για τον κόσμο ο οποίος έβλεπε τι γίνονταν και υπήρχαν λαϊκά δικαστήρια κάθε Κυριακή, για τους παρεμφερείς που ήθελαν να βοηθήσουν και τελικώς έπαιρναν πρωτοβουλίες και η ομάδα γίνονταν μπάχαλα και στα αποδυτήρια κυριαρχούσε ένα ερωτηματικό αλλά και πόσα ακόμα άλλα και επίσης να απαντήσει στα δημοσιεύματα περί χορηγού στον Άρη την ώρα που στον Ηρακλή κυνηγάνε να φτιάξουν και τα πιο απλά πράγματα!

Ο Γ.Σ καλό θα είναι να προβεί σε μια συνέντευξη τύπου παρουσία των ανθρώπων της ΠΑΕ για τα μελλοντικά σχέδια και τον ρόλο που θα έχει ο κάθε ένας από αυτούς που θέλουν να εμπλακούν, όπως και να υπάρχει μια δικλίδα ασφαλείας ώστε να μην «εκραγεί» πάλι ακόμα ένα νέο εγχείρημα!

Η προκατάληψη σώζει πολλές φορές γεγονότα που έρχονται γιατί ο κόσμος του Ηρακλή τα έζησε και τα ζει. Η ομάδα έπαιξε Γ’ τοπικό και ο Τομ Παπαπαδόπουλος τότε είχε απασφαλίσει και πήγε στην Αμερική και απλά κοιτούσε και άλλοι έτρεχαν να κατεβάσουν μια ομάδα για να την βλέπει ο κόσμος! Κανείς δεν ξεχνάει!

Αν θες να κερδίσεις ξανά τότε πρέπει να πολεμάς κάθε ημέρα με πράξεις και δεν είναι πράξη μόνο το οικονομικό αλλά και πολλά ακόμα τα οποία δεν λέγονται!

Υ.Γ: Στα σκαριά υπάρχει και η συνέντευξη τύπου που αναμένεται να γίνει μετά το θέμα της αδειοδότησης που θεωρούν δεδομένη στον Ηρακλή ότι θα την πάρουν.

Ο Νοών Νοείτω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *