Γ.Σ. Ηρακλής: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ερασιτέχνης ΗΡΑΚΛΗΣ, σχετικά με το θέμα της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και μετά την χθεσινή αποστολή της εξωδίκου μας στις οικίες των τριών μελών του ΔΣ, ανακοινώνει τα παρακάτω:

  1. Σύμφωνα με το από 2.6.2022 και τη σχετική ανακοίνωση ΓΕΜΗ, το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων στις 8.6.2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στο Ιβανώφειο κλειστό γυμναστήριο, όπως ζήτησε ο Ερασιτέχνης ΗΡΑΚΛΗΣ
  2. Με το ίδιο πρακτικό Δ.Σ., ανακοινώθηκε η παραίτηση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ, όπως ζήτησε ο ερασιτέχνης ΗΡΑΚΛΗΣ.
  3. Μετά τις εξελίξεις αυτές καλείται στην παραπάνω Γενική Συνέλευση να παρευρεθούν όλοι οι μέτοχοι διαφορετικά ,να καταθέσουν τις μετοχές τους στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΗΡΑΚΛΗ (ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 159Β) μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 8/6/2022 και ώρα 13:00.Επίσης καλούνται και όποιος ή όποιοι άλλοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν άμεσα με το καλαθοσφαιρικό τμήμα και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.
  4. Επίσης, την ίδια ημέρα και ώρα στον ίδιο τόπο συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση του ιδρυτικού σωματείου της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και εκ του νόμου μετόχου ποσοστού 10%, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες ενέργειες ώστε να λειτουργήσει ομαλά το ιστορικό καλαθοσφαιρικό τμήμα. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση του Ιδρυτικού Σωματείου έχουν όλα τα μέλη του, ακόμη και αυτά που δεν είναι ταμειακά τακτοποιημένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *