Το θολό τοπίο και το ξεκαθάρισμα του χρηματοδότη που δεν εμφανίζεται!

Η επόμενη ημέρα για το μπάσκετ του Ηρακλή είναι άγνωστη καθώς ο Θόδωρος Δρακόπουλος δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για την επόμενη ημέρα. Ο Γ.Σ Ηρακλής είναι σε αναμονή αλλά δεν κάθεται και με σταυρωμένα χέρια, όμως το πρώτο μέλημα είναι τι θα κάνει η συγκεκριμένη διοίκηση η οποία είναι άφαντη εδώ και αρκετό καιρό.

Το πρωτάθλημα τελείωσε αλλά τα βάσανα άρχισαν για την νέα χρονιά του Ηρακλή που τον βρίσκει προς άγνωστη  κατεύθυνση μετά το ολικό στραπάτσο της διοίκησης Δρακόπουλου. Οι συνεργάτες του δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα και πως έχουν καιρό να μιλήσουν μαζί του και άλλοι διαρρέουν πως η παραίτηση του είναι δεδομένη από την στιγμή που δεν μπορεί να ανταπεξέρθει στο οικονομικό κομμάτι και κάπου στην μέση είναι το τμήμα που παραμένει στον «αέρα» για την κατηγορία την οποία θα αγωνιστεί.

Ο Γ.Σ Ηρακλής από την άλλη περιμένει να μιλήσει με τον Θόδωρο Δρακόπουλο ώστε να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο της επόμενης ημέρα και να προχωρήσει αναλόγως γιατί αυτή την στιγμή είναι με δεμένα χέρια. Η ανάληψη ευθυνών αφορούν την ΚΑΕ και τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά για την επόμενη χρονιά, όπως το χρέος που άφησαν οι περιβόητοι, ποιοι είναι οι υπόλοιποι μέτοχοι ώστε να κάτσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν και άλλα πολλά τα οποία χρειάζονται ταχύτητα αλλά όσο δεν εμφανίζεται ο χρηματοδότης , τόσο τα πράγματα θα γίνονται πιο δύσκολα.

Τα σενάρια και οι φήμες για την επόμενη ημέρα του μπάσκετ παίρνουν και δίνουν, όμως ο Ηρακλής για να μπει σε μια αισιόδοξη διαδικασία διεκδίκησης μιας wild card μοιάζει για την ώρα όνειρο απατηλό.

  Σαν iraklis-press24 μεταφέρουμε το ρεπορτάζ που υπάρχει αυτή την στιγμή και όχι για να γράψουμε κάτι ώστε να συμπληρώσουμε μια ροή ή ένα απλό κείμενο .

Οι εξελίξεις τρέχουν και όπως αναφέραμε στην αρχή, ο Γ.Σ Ηρακλής δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια αλλά για την ώρα προέχει η πρόθεση του κ. Δρακόπουλου.  Αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι σε τι κατάσταση έχει φέρει την ΚΑΕ και γενικά το τμήμα και πρέπει άμεσα να εμφανιστεί και να κάτσει στο τραπέζι να μιλήσει με τον Ερασιτέχνη.

Ο κόσμος από την πλευρά του δεν θέλει μια επόμενη ημέρα με την συγκεκριμένη διοίκηση σε οποιαδήποτε κατηγορία θα παίξει η ομάδα, καθώς το κλίμα για τους συγκεκριμένους είναι τέτοιο που τους έχει φέρει εδώ και καιρό εκτός Ηρακλή.

Υ.Γ: Ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν μπορεί να κάνει κάτι εφόσον δεν μπορεί ο ίδιος ο Ηρακλής να λύσει το πρόβλημα του. Για τους πιο αισιόδοξους αυτο*

Υ.Γ 1: Οι παραιτημένοι δηλώνουν ότι θα παραιτηθεί- Και αυτοί που δεν ξέρουν απλά σηκώνουν το φρύδι ; Μα αφού ξέρετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *