Τα βεβιασμένα προσεκτικά βήματα που πρέπει να γίνουν!

Τα προβλήματα του μπασκετικού Ηρακλή ήταν η αφορμή ώστε να ξεκληριστεί όχι μόνο το αγωνιστικό αλλά και το διοικητικό που κανείς δεν ήξερε εκεί τι γίνεται πέρα του Θόδωρου Δρακόπουλου. Ο ίδιος διατυμπανίζει ότι δεν αντέχει άλλο και δεν μπορεί να ανταπεξέρθει, όμως η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου και των συνεργατών του δεν μπορεί παρά μόνο να κρατάει ο κόσμος μικρό καλάθι.

Η επόμενη ημέρα φέρνει ερωτηματικά τα οποία δεν πρέπει να περάσει όλο το καλοκαίρι ώστε να χαθεί πάλι χρόνος και να ψάχνονται όλοι τελευταία στιγμή. Το πρώτο και κύριο θέμα αφορά τις οικονομικές ατασθαλίες που έχει κάνει ο Θόδωρος Δρακόπουλος και πόσα είναι τα χρέη και αν υπάρχει θέμα σχετικά με δημόσιο και φυσικά το θέμα της κατηγορίας που θα αγωνιστεί η ομάδα εφόσον υπάρχει το θέμα του Νέου Ερασιτέχνη σχετικά με αυτόν που είναι στην ΚΑΕ. 

Το ενδιαφέρον ανθρώπων για να βοηθήσουν την κατάσταση δεν έχει πάψει και με τον μεγαλομέτοχο εκτός  τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά.  Εφόσον ολοκληρωθούν όλες αυτές οι νομικές και οικονομικές διαδικασίες  τότε θα μπορέσουμε να πούμε πολλά περισσότερα και δεν θα δώσουμε ελπίδες για όσα διαδραματίζονται περί Wild Card και ούτω καθ’ εξής.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα προβλήματα της Α1 πραγματικά δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο και δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν Ιωνικό και καμία ΑΕΚ που έχει την παγκόσμια πρωτιά στα ban. Αυτοί που έφτασαν τον Ηρακλή στον υποβιβασμό έχουν ονοματεπώνυμο και κύριο υπεύθυνο τον Θόδωρο Δρακόπουλο.

Υ.Γ:  Τα γνωστά «τσακάλια» που έβαζαν πλερέζες υπέρ της διοίκησης Δρακόπουλου περιμένουμε να μας πούνε την «δημοκρατική» άποψη τους. Μπορεί απάντηση τους να είναι ότι φταίει ο Παπαδάκης; Μπορεί και αυτό!

Υ.Γ 1: Η επόμενη ημέρα θέλει αυτό που έγινε στο τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό:  Μια οικογένεια να τραγουδάει στις χαρές και στις λύπες γιατί μπορεί να δει ένα αύριο στον Ηρακλή εντελώς διαφορετικό από το παρελθόν. Αυτό που έγινε στον Γ.Σ δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς: Μια μεγάλη απελευθέρωση απ’ όλη την λαίλαπα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *