ΣΦΗ Ασβεστοχωρίου: Θα την πληρώσετε όλοι να ξέρετε

Στον ΗΡΑΚΛΗ μας δεν αρμόζουν υποβιβασμοι. Στον ΛΑΟ του δεν αρμόζουν φιέστες για ήττες και αποδείξεις πίστης και αγάπης. Ο κόσμος να ξέρει ότι η ομάδα έπεσε γιατί αυτός ήταν ο στόχος του απατεώνα ιδιοκτήτη του. Μόνο επίτηδες θα μπορούσε να πέσει η ομάδα σ ένα τέτοιο αστείο πρωτάθλημα με υποβιβασμό μιας και μόνο ομάδας. Το “ιδιοκτήτης” σε εισαγωγικά γιατί στο όνομα του έχει το 1%!! Ναι καλά διαβάζετε,το 1%!! Καλούμε το ΓΣ να κυνηγήσει νομικά όλα τα φυσικά πρόσωπα που συμμετείχαν σε μια παράνομη ΚΑΕ η οποία με δόλο έριξε την ομάδα. Να κυνηγήσει τους 89 μετόχους της ΚΑΕ που κατέχουν από 1% να δούμε αν εν γνώσει τους είναι μικρομετοχοι της ΚΑΕ και αν ναι να μας εξηγήσουν γιατί το 90% των μετοχών είναι μοιρασμένες από 1% σε 90 ανθρώπους!!
Ξημερώνουν δυστυχώς δύσκολες μέρες για το μπάσκετ αλλά τουλάχιστον πρώτη φορά ας την πληρώσει και ένας υπεύθυνος. Κάποιος πρέπει επιτέλους να την πληρώσει για τα δάκρυα λύπης που έτρεξαν εχθές από τα μάτια μικρών παιδιών και όχι μόνο. Διοικούντες του ΓΣ έχετε ιερή υποχρέωση να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι ώστε οι επόμενοι να ξέρουν ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ άλλαξε και όποιος κάνει μαλακίες θα την πληρώνει ακριβά.
Αφήσαμε τελευταίο τον ηρωικό κόσμο μας. Έναν κόσμο που αν και φωνάζει για αυτό το χάλι εδώ και χρόνια έδωσε μια μάχη που την αναγνώρισαν εχθροί και φίλοι. Έδρα που την ζηλεύουν όλοι,ήμασταν σε όσα γήπεδα μπορέσαμε να πάμε γιατί εκτός των αντιπάλων μας δεν μας ήθελε στο γήπεδο και ο Δρακόπουλος και το παρεάκι του. Θα βγουν πολλά στο φως τις επόμενες ημέρες για τα έργα του απατεώνα,του λογιστή του,των συγγενών του αλλά και κάποιων, ευτυχώς λίγων,από την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ που ύπουλα και πονηρά ήταν μαζί του. ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ. Καλούμε τον κόσμο να είναι κοντά στις εξελίξεις και με το κεφάλι ψηλά,με αξιοπρέπεια όπως πάντα να δούμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα του ιστορικού αυτού τμήματος μας.
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ,ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΠΙΚΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ,ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ.
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
Μετά τιμής
Σ.Φ.ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *