«Λυπάμαι για αυτόν τον κόσμο δεν του αξίζει η Α2»

Η τοποθέτηση του Κώστα Μέξα στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

“Είναι σίγουρα μία δύσκολη στιγμή. Ξέραμε ότι με τον Παναθηναϊκό τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Στο πρώτο ημίχρονο, που είχαμε δυνάμεις να ανταπεξέλθουμε στην ταχύτητα του αντιπάλου, σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, όμως ο πολύ ανώτερος ποσοτικά και ποιοτικά αντίπαλος βρήκε λύσεις σε βάθος χρόνου και μας ξέφυγε, αν και το τελικό σκορ δεν ήταν δίκαιο, καθώς το παιχνίδι δεν ήταν για τέτοια διαφορά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, που καταβάλανε, σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, παρά τα πολλά προβλήματα, που είχαμε σε όλη τη χρονιά και δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε σαν κανονική ομάδα, όμως αποδείχθηκε ότι τα προβλήματα δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν και τελικά τα πληρώσαμε.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Δεν του αξίζει η ομάδα να βρίσκεται στην Α2. Με αυτόν τον κόσμο έπρεπε να παίζουμε play offs με τον Παναθηναϊκό, είτε ημιτελικό πρωταθλήματος, αλλά δυστυχώς ήταν το τελευταίο ματς στην Α1.

Υπάρχει στενοχώρια που δεν τα καταφέραμε, αν και φτάσαμε κοντά, όμως σε μεγάλο βαθμό βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας, σε συνδυασμό με κάποια πράγματα, που συνέβησαν και δεν είναι της παρούσης να τα αναλύσουμε και επηρέασαν την τελική κατάταξη υπέρ του Ιωνικού.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εικόνα για την επόμενη ημέρα, καθώς θα πρέπει πρώτα να καθαρίσει το μυαλό μας, να ξεκουραστούμε, να πληρωθούμε, δυστυχώς το λέω, αλλά πρέπει να γίνει και αυτό και, άλλωστε, δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για την επόμενη ημέρα.

Λυπάμαι για τον κόσμο, αν και δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων, αλλά η συμπαράστασή του ήταν συγκλονιστική, μολονότι δεν είχαμε πολλές ελπίδες. Βρέθηκε και στην Πάτρα, ήταν παντού και το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι ευχαριστούμε”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *