Πότε θα βγάλετε την απόφαση από το ΑΣΕΑΔ;

Ο Ηρακλής θα δώσει την τελευταία του μάχη για το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό το απόγευμα του Σαββάτου, όμως το περίεργο της υπόθεσης είναι πως ακόμα το ΑΣΕΑΔ δεν έχει βγάλει απόφαση για το θέμα του -3.

Η απόφαση αναμένονταν από εβδομάδα σε εβδομάδα και φτάσαμε σε αυτήν που είναι λίγες ημέρες πριν την τελευταία αγωνιστική της Basket League.  Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως από ημέρα σε ημέρα θα βγει αλλά και πάλι η ανησυχία μεγαλώνει καθώς θα υπάρξει μεγάλο ατόπημα αν δεν βγει μέχρι την Παρασκευή! Θα μιλάμε για ακόμα για εφεύρεση αφού κάλλιστα οι τακτικοί δικαστές θα μπορούσαν από την επόμενη εβδομάδα κιόλας να γνωμοδοτήσουν την απόφαση όποια και αν είναι αυτή.

Η ομάδα από την άλλη προετοιμάζεται για ένα παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό των πολλαπλών επιλογών μη θέλοντας να δώσει δικαιώματα να σχολιαστεί σε περίπτωση ήττας όντας αδιάφορος και τερματίζοντας περπατώντας στην δεύτερη θέση έχοντας δυο ήττες, αλλά ο Ηρακλής πρέπει να κοιτάξει κατάματα τους «πράσινους» και επειδή το θέλει περισσότερο και να κάνει τον άθλο! Όσο απίθανο και αν μοιάζει αυτό, η ομάδα πρέπει να μπει μέσα και να διεκδικήσει μέχρι τέλος την σωτηρία της!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *