Γ.Σ. Ηρακλής: Ανακοίνωση για τα διαρκείας στο τμήμα μπάσκετ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ στο πλαίσιο της ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ της ομάδας που έχει ήδη ξεκινήσει θέλει, αρχικά, να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους φίλους του Συλλόγου που ΗΔΗ ανταποκρίθηκαν με αγάπη στο κάλεσμά μας και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά.
Ανακοινώνουμε την έναρξη ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΩΝ για εισιτήρια Διαρκείας «Μίνι» που θα περιλαμβάνουν τους εναπομείναντες αγώνες εντός έδρας της κανονικής περιόδου, με Λαύριο, Κολοσσό και Παναθηναϊκό, στην τιμή των 30 και των 50 ευρώ. Τα καρτελάκια θα είναι έτοιμα εγκαίρως για τους αγώνες αυτούς και θα παραδοθούν στους κατόχους με νεότερη ανακοίνωση.
Όποιος ΗΡΑΚΛΗΔΕΑΣ επιθυμεί να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή το Τμήμα Μπάσκετ μπορεί να απευθυνθεί στα γραφεία του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ στο Κατσάνειο Γυμναστήριο και στο τηλέφωνο 2310-207715 για προεγγραφή και περαιτέρω πληροφορίες. Κάθε φίλαθλος μπορεί να βοηθήσει και με περισσότερα από ένα Διαρκείας προκειμένου να ενισχυθεί η Ομάδα.
Παράλληλα ισχύει η επιλογή της κατάθεσης όποιου ποσού μπορεί ο καθένας στον τραπεζικό λογαριασμό του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ στην Τράπεζα Πειραιώς
522-101690-009
ΙΒΑΝ: GR5601722220005222101690009.

Επαναλαμβάνουμε πως τα χρήματα που συγκεντρώνονται θα παραδοθούν άμεσα στους παίκτες και στους προπονητές της Ομάδας Μπάσκετ ώστε να προετοιμαστούν απρόσκοπτα για τους επόμενους κρίσιμους αγώνες. Είμαστε στο πλευρό τους, όλη η Οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ θα τους στηρίξει προκειμένου να συνεχίσουν να τιμούν τη Φανέλα του Συλλόγου μας.

ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *