Πρώτη προπόνηση και πρώτες δηλώσεις του Woods.

Σήμερα προπονήθηκε για πρώτη φορά ο woods με τον μπασκετικό Ηρακλή και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου και πιστεύω πως ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Χαίρομαι, που είμαι μέλος της ομάδας.  Όποιον ρώτησα για το ελληνικό πρωτάθλημα μού είπε, ότι το επίπεδό του είναι αρκετά υψηλό και ότι πρόκειται για μια από τις ανταγωνιστικές λίγκες της Ευρώπης. Είναι σπουδαίο να βρίσκομαι εδώ”. 

Ο απόφοιτος του Ohio State ήρθε καλά ενημερωμένος για τις αλλαγές, που έχουν γίνει στην ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα κι ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών της υποχρεώσεων το ζητούμενο, όπως υποστήριξε, είναι: “Να δουλέψουμε όλοι μαζί αυτό το διάστημα, που απομένει μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος για να βρούμε χημεία και να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Είναι θετικό ότι έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε και να δεθούμε ως σύνολο”.  

Περιγράφοντας το αγωνιστικό του προφίλ, τόνισε πως “πρώτα απ’ όλα είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί και να δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα. Αν χρειαστεί να σκοράρω θα το κάνω, αν πρέπει να δημιουργήσω για τους συμπαίκτες μου, θα είναι αυτή η προτεραιότητά μου. Θέλω να κερδίζω, να συνεχίσω να έχω την νοοτροπία νικητή και να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κατακτούμε νίκες”.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *