Χωρίς βαμβάκι η ήττα- Στον κόσμο της η διοίκηση Δρακόπουλου

Ο Ηρακλής κατάφερε και έχασε στο Παλέ με την διαιτησία να παίζει σημαντικό ρόλο αφού οι βολές είναι 31-16 αλά και σε κρίσιμα σήμεία οι διαιτητές έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Η διοίκηση του Ηρακλή κάθονταν απτόητη και δεν έβλεπε τι έργο διαδραματίζεται με αποτέλεσμα να βγει ανακοίνωση για την διαιτησία όταν και είχε γίνει το κακό με την ήττα 83-78.

Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη όμως και πάλι έλειπε το καθαρό μυαλό στο τέλος αλλά όπως αναφέραμε και στον πρόλογο μας η διαιτησία ήταν κάκκιστη.  Το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση καθώςη ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση και αυτή καθυστερεί  και με τον Μούντι να μην είναι και τοσο κοντά στο Ιβανώφειο όπως όλα δείχνουν αφού οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι υψηλές.  Το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά αλλά ο Κώστας Μέξας θέλει πάση θυσία  να γίνουν αλλαγές αλλά με προσοχή!

Η ομάδα φάνηκε να άλλαξε πράγματα και ο επόμενος αγώνας με τον Ιωνικό είναι σαν πραγματικός τελικός και η ομάδα χρειάζεται μόνο νίκη! Το εξωδιοικητικο έχει επηρεάσει και την ομάδα διότι το -3 δεν ξέρουμε αν θα φύγει αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το άγχος μεγαλώνει!

Ο κόσμος ζητάει άμεσα την αλλαγή διοίκησης όμως αυτή συνεχίζει απτόητη το έργο της ζητώντας παράλογα πράγματα από τους ανθρώπους που αρχικά θέλουν να αναλάβουν το μάνατζμεντ και με τον κόσμο να «βράζει» κατά της τωρινής η οποία έχει αφήσει «γυμνό» το ρόστερ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *