Ο Σωτήρης Καραποστόλου αναλύει την αυριανή αναμέτρηση με την Mornar Bar

Το μέλος του προπονητικού επιτελείου του ΗΡΑΚΛΗ, Σωτήρης Καραποστόλου αναλύει την αυριανή (27/10, 21:00) αντίπαλο της ομάδας μας, Mornar Bar, για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup.

Ο άμεσος συνεργάτης του Στέργιου Κουφού επεσήμανε για την ομάδα από το Μαυροβούνιο, που θα υποδεχθεί αύριο (27/10) τους “κυανόλευκους”: “Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, για το FIBA Europe Cup, απέναντι σε μια ομάδα με ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την Mornar Bar. Μια ομάδα, που απαρτίζεται από Μαυροβούνιους, Αμερικανούς, Σέρβους, αλλά και Βόσνιους παίκτες.

Οι βασικοί πυλώνες της είναι ο Strahinja Micovic, ένας παίκτης, που αγωνίζεται στη θέση “τέσσερα” και διαθέτει πάρα πολύ καλό περιφερειακό σουτ, αλλά και έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Ο Vladimir Mihailovic, επίσης, είναι ένας γκαρντ, που μπορεί να δημιουργήσει για την ομάδα και τον εαυτό του, επίσης σουτάροντας πολύ καλά, μετά από τρίπλα. Ένας δεινός catch and shoot παίκτης, είναι ο Marko Jeremic, ο οποίος αποτελεί κίνδυνο στην περιφέρεια της Mornar Bar.

Οι τρεις Αμερικανοί της (Trey Lewis, Taylor Smith και Corey Davis Jr.), δίνουν αρκετή ποιότητα, με το παιχνίδι τους, τη δημιουργία τους, καθώς και την ενέργεια, που βγάζουν στο παρκέ. Τέλος, ο Βόσνιος γκαρντ, Nemanja Gordic, με την εμπειρία και την ικανότητά του στο μακρινό σουτ, αποτελεί κι αυτός μια απειλή για την ομάδα μας.

Η συγκέντρωση μας πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα, αλλά και σε διάρκεια, προσπαθώντας, παράλληλα να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού του νέου κόουτς της ομάδας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *