Η αλλαγή ρόστερ- Καμία ανανέωση!

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει πρόσωπο και είναι άγνωστο πως θα είναι αυτό την επόμενη χρονιά. Η απώλεια του Βασίλη Καββαδά στοίχισε και στο πρεστίζ   αφού ο Έλληνας σέντερ  ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του κόσμου προκαλώντας την δυσαρέσκεια του. Η επόμενη ημέρα στο μπάσκετ δείχνει πιο νεαρή σε ηλικία αλλά και εμπιστοσύνη στην νέα «φουρνιά» με τις προσθήκες  Παπαδάκη, Αγραβάνη,Woolridge αλλά και του Κουζέλογλου ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους του περσινού ρόστερ των «κιτρίνων». Οι μόνοι παίκτες που έμειναν είναι οι Φίλιος και Πετανίδης

Η περσινή αποτυχία φέρνει την ολική «σκούπα»; Αυτό το γνωρίζει καλύτερη η διοίκηση της ΚΑΕ η οποία δεν κατάφερε να κρατήσει τον νυν παίκτη του Παναθηναϊκού, ούτε να κάνει τις υπερβάσεις που μετέφερε μετά το τέλος της περιόδου. Οι προτάσεις για Έλληνες παίκτες δεν ήταν και λίγες αλλά τα κασέ τους ήταν εξαψήφια, γεγονός το οποίο ο Ηρακλής δεν μπορούσε να προσφέρει, αλλά προτίμησε λύσεις αξιόπιστες  λύσεις  και δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα μια όπως αυτή του Γόντικα.

Τα «όχι» που εισέπραξε ο Ηρακλής δεν ήταν και λίγα, όμως τώρα ήρθε η ώρα για γκάζι αφού σε δυο εβδομάδες ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας. Τα  ανοικτά μέτωπα είναι πολλά και μέσα στην εβδομάδα ίσως υπάρξουν ακόμα 2-3 ανακοινώσεις για παίκτες που μερικοί από αυτούς δεν έχουν ακουστεί ή γραφτεί . Τα ονόματα λίγο-πολύ είναι γνωστά και αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθούν και τυπικά οι συμφωνίες και μετέπειτα να ανακοινωθούν.

Υ.Γ: Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα είναι και τα αποδυτήρια για τον κ. Σκουρτόπουλο και δεν αναφερόμαστε μόνο στον Αγραβάνη, καθώς ο Ηρακλής πέρσι έπασχε πάρα πολύ εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *