Ανανεώσεων συνέχεια στο μπάσκετ Γυναικών

Και οι μικρές είναι μαζί μας και την νέα χρονιά.


Κική Αναγνωστοπούλου , Δήμητρα Μελενικιώτου, Δόμνα Πετρίδου ανανέωσαν για την επόμενη χρονιά με τον Ηρακλή WBC. Και οι τρείς είναι προσωπικές επιλογές του coach Αστεριάδη καθώς τις γνωρίζει πολύ καλά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου που τις είχε παίκτριες. Η Δόμνα φυσικά έχει ήδη συμμετοχές με το γυναικείο με πολύ καλή εικόνα εδώ και τρία χρόνια . Ο Ηρακλής και ιδιαιτέρα η Λίνα Τραμουντάνη είναι από τις λίγες ομάδες που φέτος αλλά και όλα αυτά χρόνια δίνει ευκαιρίες στα κορίτσια που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου.


Τα κορίτσια δηλώσαν:


Αναγνωστοπούλου: Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για τριτη συνεχόμενη χρόνια στην ομάδα του Ηρακλή και ευελπιστώ μέσα από την ομαδική δουλειά να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας.Μακάρι η νέα χρόνια να μας βρει χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες


Μελενικιώτου: Είναι τιμή για εμένα να φοράω την φανέλα ενός μεγάλου συλλόγου , του Ηρακλή . Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του προπονητή ! Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά , με υγειά !!
Πετρίδου: Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι για μια ακόμη χρόνια στον Ηρακλή, στελεχώνοντας την ομάδα πλέον ηλικιακά ως γυναίκα, εύχομαι μια καλή σεζόν με υγεία και πολλες επιτυχίες.

Η ανακοίνωση του Τμήματος:

Και η Δέσποινα Παπαροϊδάμη ανανέωσε για ακόμη μια χρονιά.


Ακόμα μια πολλά υποσχόμενη αθλήτρια παραμένει στο ρόστερ της ομάδας. Η Δέσποινα ΠαπαροΪδάμη θα είναι και την επόμενη χρονιά στην ομάδα μας. Η εξαιρετικά ταλαντούχα αθλήτρια που διακρίνεται για τα αθλητικά της προσόντα μπορεί να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις με την ίδια ευχέρεια και θα δώσει λύσεις στον coach Αστεριάδη.


Η Δέσποινα δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ηρακλή για ακόμη μια χρονιά. Εύχομαι πάνω από όλα να είμαστε υγιείς και να επιτύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *