Ιδανικός προορισμός ο ΗΡΑΚΛΗΣ για δυνατό επενδυτή με όραμα

Είναι γεγονός ότι πολλά γράφονται και ακόμη περισσότερα λέγονται γύρω από το θέμα του βασικού χρηματοδότη του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ. Κάποια από αυτά μπορεί και να ισχύουν, κάποια πάλι είναι σε τελείως λανθασμένη βάση. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει γίνει ακόμη ευρέως αντιληπτό το τι ακριβώς προσφέρει ο Σύλλογος σε όποιον επιθυμεί να επενδύσει.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ λοιπόν αυτή τη στιγμή διαθέτει έναν καθαρό ερασιτέχνη που έχει στην κατοχή του μία αμύθητη ακίνητη περιουσία που όμοια της δεν διαθέτει άλλος Σύλλογος στη χώρα. Μία περιουσία η οποία δίνει αναρίθμητες ευκαιρίες εκμετάλλευσης και δημιουργίας υποδομών ευρωπαϊκών προδιαγραφών (προπονητήριο στη Μίκρα κτλ). Παράλληλα διενεργούνται ζυμώσεις προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει ποδοσφαιρική στέγη στο κέντρο της πόλης, σε ένα σημείο άκρως εμπορικό από κάθε άποψη. Ζυμώσεις που αξίζει να τονιστεί ότι διεξάγονται υπό την αιγίδα της Πολιτείας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όσον αφορά το έμψυχο υλικό τα τελευταία χρόνια ο Γ.Σ. διοικείται από μια άκρως αποτελεσματική-κατά κοινή ομολογία- διοίκηση η οποία θα στηρίξει τον εκάστοτε επενδυτή με κάθε τρόπο. Ταυτόχρονα υποστηριχτές του Συλλόγου βρίσκονται καταφανώς και στους κόλπους της πολιτικής εξουσίας του τόπου, η οποία δείχνει να στηρίζει το νέο εγχείρημα. Τέλος ο ΗΡΑΚΛΗΣ διαθέτει ένα τόσο ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό που αν αξιοποιηθεί ορθά, ο Σύλλογος θα αποκτήσει τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης.
Δεν μπορεί όμως να μη γίνει αναφορά και στο brand name του ΗΡΑΚΛΗ, καθώς και στον κόσμο του. Έναν κόσμο που αν του δοθεί όραμα έχει αποδείξει ότι μπορεί να γεμίσει οποιοδήποτε γήπεδο. Έναν κόσμο που αν τον αφουγκραστεί η διοίκηση θα αποτελέσει τον καλύτερό της σύμμαχο σε όλα τα επίπεδα. Έναν σύμμαχο που θα προασπίσει τα συμφέροντα του Συλλόγου, θα στηρίξει οικονομικά (όπως πρόσφατα έκανε με την εξασφάλιση ποσού άνω των 100 χιλιάδων ευρώ σε χρόνο ρεκόρ), και που θα έχει παρουσία σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος και όχι μόνο. Περιττό να υπάρξει ανάλυση γύρω από την ιστορία και το μέγεθος του brand name του ΗΡΑΚΛΗ τόσο εγχώρια, όσο και στο εξωτερικό. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Ημίθεος είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμος κάτι που καθιστά το Σύλλογο πόλο έλξης για χορηγούς, διαφημιστές κτλ.

Είναι λοιπόν φανερό ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ αυτή τη στιγμή τηρεί όλα τα εχέγγυα ώστε να αποτελεί τον πλέον ιδανικό προορισμό ενός σοβαρού επενδυτή ο οποίος έχει υψηλές βλέψεις και επιθυμεί να «ολοκληρώσει το μύθο». Μετά τους άθλους έρχεται η θέωση και να είστε σίγουροι ο Σύλλογός μας βαδίζει τον τελευταίο χρόνο προς αυτήν την κατεύθυνση. Ας μην γίνει λοιπόν το οποιοδήποτε πισωγύρισμα και ας μην σκοντάψει ξανά ο Σύλλογος σε ανάξιους «ηγέτες». Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας πρέπει να διαλέξει αυτός χρηματοδότη αυτή τη φορά και όχι να τον διαλέξει εκείνος. Εμείς έχουμε αυτή τη φορά το πάνω χέρι και οποιοδήποτε λάθος θα είναι ασυγχώρητο. Μόνο αν αντιληφθούμε πραγματικά το τι προσφέρουμε θα είμαστε σε θέση να απαιτήσουμε κάτι αντάξιο από την άλλη πλευρά. Να είστε σίγουροι ότι τα στοιχεία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο Σύλλογος δεν τα προσφέρει κανένα άλλο σωματείο στην Ελλάδα. Με γνώμονα αυτή την αλήθεια πρέπει να κινηθούμε και να προσφέρουμε «τα κράτιστα τω κρατίστω»!

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *