Υποσχέσεις Δρακόπουλου- Ξεκινά ο σχεδιασμός!

Θεόδωρος Δρακόπουλος , Θανάσης Σκορτόπουλος και προπονητικό επιτελείο συζήτησαν εφ’ολης της υλής για την νέα μπασκετική χρονιά της ομάδας σε πρωτάθλημα , κύπελλο και ενδεχόμενη έξοδο στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής έκανε λόγο στον ομοσπονδιακό τεχνικό για αύξηση του μπάτζετ καθώς και για αλλαγή του τρέχοντος ρόστερ ,προκειμένου η ομαδά να δυναμώσει. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ζήσης,ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Γιάννης Κουζέλογλου,ο Ξανθοπουλος,ο Βασίλης Μουράτο και ο Χρήστος Σαλουστρος είναι μερικά απο τα πολλά ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι με τον coach να «στοχεύει» στους διεθνής των «παραθύρων» που αγωνίστηκαν με την εθνική ομάδα ,διατηρώντας την επιθυμία για ύπαρξη ελληνικού κορμού.
Ανανέωση παικτών φετινής χρονιάς :
Πρώτο λόγο στις ανανεώσεις των καλαθοσφαιρίστων έχει ο Βασίλης Καββαδάς με πρόταση νέου διέτους συμβολαίου που σκοπεύει να καταθέσει η ομάδα.’Επειτα, στον -σταθερά- κορυφαίο ξένο παίκτη του Ηρακλή, Ολιβιέρ Χάνλαν θα πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες για να επέλθει συμφωνία στις δύο πλεύρες προκείμενου να παραμείνει ο καναδός γκάρντ και την επόμενη χρονιά στο «ξύλινο».
Βεργίνης, Πετανιδης και Φίλλιος έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σέζον ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ,ακόμη, κάτι για τον τραυματία Γιώργο Πετανίδη.
Ξένοι παίκτες ,σκάουτερ και NCAA:
Πολλοί εκπρόσωποι ξένων – κυριώς- αμερικανών παικτών «χτύπησαν» την πόρτα του Ιβανωφείου,αλλα και ο προπονητής του Ηρακλή είχε ήδη στο μυαλό του κάποια ονόματα που θα μπορέσουν να ταιριάξουν στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδος .Επιπλέον, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος «κοιτάζει» στο κολλεγιακό πρώταθλημα προκειμένου να διευρύνει το «βάθος» του πάγκου και να στοχεύει στο ταλέντο και την όρεξη που θα έχουν οι νεαροί παίχτες για να δείξουν την μπασκετική τους αξία.
Στελέχωση προπονητικού επιτελείου:
Μάλιστα, ο Ηρακλής έκανε βημάτα προόδου και στην στελέχωση του τεχνικού επιτελείου αφού έγινε γνωστή η σκέψη για την ένταξη του Γιάννη Καλαμπόκη ,πρώην αθλητή και νυν τεχνικού, ως βοηθός του Θανάση Σκουρτόπουλου στον «κυανόλευκο» πάγκο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *