Πρέπει να αλλάξει πολλά για να υπάρξει το επόμενο βήμα

Το μπασκετικό τμήμα έχουμε αναφέρει πολλάκις τι χρειάζεται και πιο συγκεκριμένα την συμπεριφορά του Θόδωρου Δρακόπουλου η οποία δεν προσελκύει αλλά αντιθέτως απομακρύνει. Η επόμενη ημέρα θέλει στελέχωση και ανθρώπους που να μπορούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν και οικονομικά εκτός από το αγωνιστικό.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα, όμως η πρώτες συζητήσεις έχουν αρχίσει να γίνονται. Η πρώτη αφορά την παραμονή του Θανάση Σκουρτόπουλου και μετέπειτα θα πάρουν σειρά και οι παίκτες που θα θελήσει να κρατήσει ο ίδιος ο προπονητής σε συνεννόηση με την διοίκηση αλλά και το που θα κινηθεί πρώτα απ’ όλα το μπάτζετ.

Οι φήμες για συμφωνίες με κάποιους παίκτες έχουν αρχίσει και βγαίνουν προς τα έξω, όπως και το ενδιαφέρον των «κυανόλευκων» για άλλους παίκτες από την εγχώρια αγορά. Σε αυτό το κομμάτι δεν θα μπούμε σαν Iraklis-press24 διότι το έχουμε πει πολλές φορές φορές ότι δεν θα γράφουμε για να συμπληρώνουμε μια ροή ανούσια!

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά και μπορούσε να τελειώσει και με τον χειρότερο τρόπο αν δεν υπήρξε η νίκη στον Περιστέρι. Το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα ήταν αποκρουστικό εκτός από αυτό της πρώτης αγωνιστικής και το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά και τους αγώνες της Ευρώπης στο Fiba Eurocup όπου η Αϊρόνι ήταν 5 βήματα πιο πάνω σε ποιότητα.

Ο προπονητής είδε αυτά που ήθελε και έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την επόμενη ημέρα όσον αφορά το θέμα παραμονής καλαθοσφαιριστών. Η περίπτωση του Βασίλη Καββαδά είναι ιδιαίτερη καθώς ο παίκτες αναγεννήθηκε στον Ηρακλή και αγαπήθηκε από τον κόσμο για το πάθος του και την προσπάθεια που έκανε μέσα στο παρκέ, όπως και ο ίδιος αγάπησε την ομάδα και τον κόσμο που βρήκε ξανά τα πατήματα του έπειτα από πολλούς τραυματισμούς. Η πετυχημένη διετία του Έλληνα σέντερ έχει προσελκύσει αρκετούς συλλόγους από Ελλάδα και εξωτερικό, όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πάρει την απόφαση του, καθώς υπάρχει και ο Ηρακλής που θέλει την παραμονή του παίκτη και ίσως να περιμένει να μάθει για τα πλάνα της νέας σεζόν, καθώς αυτή που έφυγε ήταν αποκαρδιωτική με κακό μπάσκετ και ντροπιαστικές ήττες.

Το θέμα της παραμονής Σκουρτόπουλου θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μετέπειτα θα ξεκινήσει και επίσημα το πλάνο για την νέα σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *