Οι μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται- Το θέμα με τον κόσμο!

Η χρονιά για τον μπασκετικό Ηρακλή δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία καθώς οι «κυανόλευκοι» απέτυχαν να εκπληρώσουν έστω και έναν στόχο από αυτόν που είχαν βάλει καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ο Θόδωρος Δρακόπουλος μπορεί να έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη όμως η συμπεριφορά του προς τον κόσμο μπορεί να θεωρηθεί απαράδεκτη αλλά και ότι η ομάδα είχε σχεδόν καθημερινή «διαρροή» μέσα από τα αποδυτήρια και ότι γίνονταν έβγαινε προς τα έξω.

Μπορούμε να γράψουμε πάρα πολλά για τα λάθη που συνέβησαν μέσα σε μια περίεργη χρονιά που δεν υπήρχε ο κόσμος λόγω της πανδημίας, όπως και για τις επιλογές σε προπονητές και μη στελέχωση της ομάδας. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα με τον μεγαλομέτοχο να τα βάζει με τον κόσμο με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς με αποτέλεσμα η ένταση να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα μετά και την απομάκρυνση βασικών υπαλλήλων της ΚΑΕ! Ο ίδιος επέλεξε να το διατυμπανίσει ακόμα παραπάνω με τοποθετήσεις στα social media που αφορούν στο εσωτερικό της ομάδας και με τον Ηρακληδέα να αναρωτιέται τι ακριβώς συμβαίνει με όλη αυτή την μπερδεμένη κατάσταση.

Τα μεγάλα λόγια πήγαν  στράφι και η επόμενη ημέρα είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό αφού δεν θα μπορεί να συνεχιστεί όλο αυτό το παραλήρημα προσβολής προς τον κόσμο. Η πραγματικότητα είναι αυτή και τα παραδείγματα πολλά, καθώς ομάδες χωρίς μεγαλομέτοχο στήριξαν προσπάθειες που τελικώς καρποφόρησαν αφού υπήρξε ο αλληλοσεβασμός. Ο Θόδωρος Δρακόπουλος πρέπει να καταλάβει πως κανείς δεν τον κυνηγάει ούτε θέλει το κακό της ομάδας, ούτε τα λεφτά του να πηγαίνουν σε ένα βαρέλι δίχως πάτο, αλλά αντιθέτως οι γνώμες του κόσμου έχουν να κάνουν με την βοήθεια ανθρώπων που μπορούν να φέρουν έναν καλύτερο ξένο ή Έλληνα καλαθοσφαιριστή, ένα τμήμα μάρκετινγκ που μπορεί να φέρει παραπάνω χορηγίες με αποτέλεσμα μεγαλύτερα έσοδα, όπως και άλλοι άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν στην φιλοσοφία που πρέπει να υπάρχει στον Ηρακλή. Η φιλοσοφία του Καίσαρα δεν μπορεί να υπάρχει στον Ηρακλή, ούτε οι τακτικές Σουλτάνου!

Το θέμα του ποδοσφαίρου έπληξε το μπάσκετ και αυτό είναι πραγματικότητα. Μπορούσε κάλλιστα να επενδύσει πάνω στην ΚΑΕ και να την δυναμώσει ακόμα περισσότερο, όμως η επιμονή του να μπει και στον «βασιλιά των σπόρ» κρίνετε ως ρίσκο αφού ακόμα το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά και ο Γ.Σ αναμένει να φτάσει η συμφωνία που έχει με τον κ. Ζαντόπουλο στα γραφεία του Ερασιτέχνη ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά αυτό το ζήτημα. Μέχρι τότε θα επιμένουμε πως το εγχείρημα του Ηρακλή Αμπελοκήπων έπληξε τον Ηρακλή του μπάσκετ!

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές στις εκπομπές μας  τι χρειάζεται ο Ηρακλής του μπάσκετ για να δυναμώσει και να φτάσει εκεί που πρέπει. Σε πρώτο πλάνο μπαίνει η συμπεριφορά προς στον κόσμο και μετά η στελέχωση της ΚΑΕ η οποία είναι επί ξύλου κρεμάμενη! Η πραγματικότητα είναι αυτή και θέλει ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην πάει στράφι και η επόμενη χρονιά.

Και θα το ξαναπούμε…

Δεν μπορεί να συνεχιστεί όλο αυτό το ξεκατίνιασμα και η ένταση μέσο των social media!

Αυτό κάποια στιγμή θα ξεφύγει!

Το iraklis-press24 από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε την θέση του με το θέμα των Αμπελοκήπων και δεν πήρε θέση και ούτε ασχολήθηκε με το ζήτημα. Όταν η κατάσταση ξεκαθαρίσει οριστικά μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα αλλά μέχρι τότε δεν πρόκειται να αναπαράγουμε είδηση για ένα άλλο σωματείο που δεν είναι Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

Δεν βάζουμε καμία διχόνοια σε κανέναν και ούτε χωρίζουμε στρατόπεδα σε «δρακοπουλικους» και «αντιδρακοπουλικους».  Αυτούς τους διαχωρισμούς τους βάζουν αυτοί που δεν γνωρίζουν πράγματα ή αυτοί που μπορεί να έχουν συμφέρον! Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός και αυτά που γράφουμε και αναφέρουμε αφορούν το καλό της ομάδας και πως μπορεί το τμήμα να αναβαθμιστεί. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *