Το νέο ξεκίνημα με ηγέτη τον κόσμο- ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ Γ.Σ

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής πλέον μπορεί να κοιτάει μπροστά και με αισιοδοξία το μέλλον, αφού έφυγε από πάνω του ο μεγάλος βραχνάς των χρεών, γεγονός το οποίο θέλει στήριξη απ’ όλο τον κόσμο του Ηρακλή και θα εξηγήσουμε τους λόγους.

Η κατοχύρωση της περιούσιας του ήταν ακόμα ένα μεγάλο βήμα ώστε ο Γ.Σ να σκέφτεται πλέον και ανέγερση γηπέδου το οποίο ο Ηρακληδεάς έχει να ακούσει πάρα πολλά χρόνια, όμως το εισέπραττε ψευδώς μόνο από ανθρώπους που τελικά πέρασαν, εκμεταλλεύτηκαν και έφυγαν. Για να γίνουν αυτά τα βήματα χρειάστηκαν πολλές ώρες υπομονής, αναμονής αλλά και πολλών υποσχέσεων στο παρελθόν που δεν μετουσιώθηκαν σε πράξη, αλλά η φετινή χρονιά έφερε κάτι σαν ένα μεγάλο τίτλο με την «κάθαρση» του Γ.Σ Ηρακλή που ψηφίστηκε απ’ όλα τα κόμματα της Βουλής.

Το νέο ξεκίνημα έχει πολλά οφέλη τα οποία δεν αφορούν μόνο το θέμα της εκμετάλλευσης της περιούσιας, επιπρόσθετα μπορούν να συσταθούν και άλλα τμήματα στο σύλλογο, όπως και άλλοι στόχοι που υπάρχουν. Γιατί στα δύσκολα χρόνια που δεν ήταν και λίγα οι ακαδημίες συνέχιζαν το έργο τους παρά τα όσα λέγονταν και ακούγονταν με αποτέλεσμα να βγούνε και αθλητές που αγωνίστηκαν σε πανελλήνιους και ευρωπαϊκούς αγώνες.

Μετά απ’ όλο αυτό τον Γολγοθά, ο Γ.Σ Ηρακλής ξεκίνησε με εγγραφές μελών τα οποία θα έχουν πολλά προνόμια όπως, δικαίωμα παρουσίας σε γενικές συνελεύσεις, άμεση ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο, δικαίωμα ψήφου σε περιπτώσεις εκλογών αλλά και συγκεκριμένων θεμάτων. Το μεγάλο ατού είναι και η βοήθεια στον σύλλογο και στις ακαδημίες με τις συνδρομές και ταυτόχρονα οχύρωση.  Τα προνόμια είναι πολύ περισσότερα και οποιοσδήποτε θέλει πληροφορίες μπορεί να καλέσει στο 231 020 7715 , είτε μέσω του σάιτ www.iraklis.club.

Η αυτάρκεια είναι ο πρώτος στόχος για τον σύλλογο ώστε να μην ξαναμπλέξει σε περιπέτειες. Η διατήρηση της αυτάρκειας χρειάζεται όλο τον κόσμο δίπλα για να γίνει κάτι πολύ καλό εκτός από την αυτονομία του Γ.Σ Ηρακλής και των τμημάτων του. Οι εγγραφές μελών από εκατοντάδες μπορούν να γίνουν χιλιάδες και φανταστείτε τι μπορεί συμβεί σε ένα τέτοιο γεγονός που ο σύλλογος δεν θα εξαρτάται από έναν χρηματοδότη και μπορεί κάλλιστα να συνεισφέρει τα μέγιστα και στα υπόλοιπα τμήματα.

Το όνειρο του γηπέδου δεν είναι μακριά, αλλά χρειάζεται επιμονή και υπομονή ώστε να έρθει η πρώτη υπογραφή της ανέγερσης!

Περάσαμε σε μια άλλη εποχή και ξεκινάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *