Τι λέτε ρε μάγκες ενοχληθήκατε κιόλας;

Ο μπασκετικός Ηρακλής περνάει περίοδο μεγάλης κρίσης και η διοίκηση είναι στο ψάξιμο για προπονητή και γραφείο τύπου πλέον αφού ο Κώστας Κούσης υπέβαλλε την παραίτηση του! Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως οι παίκτες ενοχλήθηκαν πολύ με την αντίδραση του κόσμου και μάλιστα αρκετοί από αυτούς αναρωτιόντουσαν γιατί τους γιουχάρουν, όμως αντί να απορούν για αυτό, καλύτερα ας απορήσουν πως η ομάδα βρίσκεται εκτός θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ!

Η κατάσταση δεν γυρνάει με αντιδράσεις παικτών προς τον κόσμο αλλά την οξύνει ακόμα περισσότερο διότι οι ίδιοι προκάλεσαν με την απόδοση τους όλο αυτό τον καιρό τον κόσμο να αντιδράσει έντονα. Δεν θα μπούμε σε ονοματολογία και ποιοι απάντησαν στον κόσμο και ποιοι όχι αλλά οφείλουν μια συγνώμη και να βάλουν το κεφάλι κάτω και να δουλέψουν ώστε να έρθουν οι απαραίτητες νίκες!

Αυτό που δεν ξέρουν και κατάλαβαν αρκετοί είναι πως ο κόσμος δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια σε μια ομάδα σαν τον Ηρακλή. Ο κόσμος δεν θα δεχθεί μια ομάδα κομπάρσο να εξευτελίζεται δεξιά και αριστερά και να μην αντιδράει και το γεγονός αυτό έπρεπε να το επισημάνει πρώτη η διοίκηση Δρακόπουλου αντί να απαντάει με ειρωνείες στο διαδίκτυο.

Η υπομονή έχει ξεπεραστεί όμως υπάρχει ακόμα ένα μισό του πρωταθλήματος και ένα παιχνίδι στην Ευρώπη. Φροντίστε να αλλάξετε αυτή την νοοτροπία επειδή δεν έχει κόσμο, όμως φανταστείτε να είχε προχθές τι θα γίνονταν με αυτή την εικόνα; Αναλογιστήκατε ότι η κατάσταση θα ξέφευγε ακόμα περισσότερο;

Υ.Γ: Αφού είναι καλοπληρωμένοι και παίζουν έτσι γιατί δεν υπάρχει κάποια τιμωρία από τον μεγαλομέτοχο για αυτή την εικόνα;

Υ.Γ 1: Βγείτε μερικοί και απολογηθείτε για τις απαντήσεις προς στον κόσμο άμεσα όμως!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *