Σκουρτόπουλος-Καστρίτης ή έκπληξη;

Η υπόθεση προπονητή πρέπει να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε οι παίκτες να εγκλιματιστούν στα νέα συστήματα του νέου τεχνικού. Υπάρχει πάντα στο προσκήνιο το όνομα του Θανάση Σκουρτόπουλου ενώ υπάρχει στο κάδρο και ο Γιάννης Καστρίτης που έφυγε με κακή συγκομιδή επιτυχιών από την ομάδα.

Η επιμονή του Θόδωρου Δρακόπουλου στον τεχνικό της Εθνικής ομάδας δεν έχει σταματήσει καθώς  οι δυο άνδρες είχαν και πάλι επαφή, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο διότι πρώτα θα παίξει το οικονομικό τον ρόλο του. Η περίπτωση του Γιάννη Καστρίτη δεν έχει εγκαταλειφθεί αλλά μοιάζει ως μια καλή εναλλακτική λύση σύμφωνα με την διοίκηση για τον πάγκο άσχετα που πέρσι ο κόσμος είχε πολλά παράπονα για τον τρόπο παιχνιδιού που έπαιζε η ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να έρθει ένας προπονητής ικανός για να μπορέσει να έχει την ομάδα και του χρόνου. Η περίπτωση του Ηλία Ζούρου μοιάζει ως ιδανική αλλά το μπάτζετ και οι απολαβές του είναι αρκετά υψηλές για την «κυανόλευκη» διοίκηση και επιπλέον δεν αποκλείεται ακόμα και έκπληξη αφού ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αρέσκεται σε κάτι τέτοια όπως έφερε πέρσι και τον Καντζούρη, φέτος τον Καλύβα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *