Σε άλλο κόσμο ο Καλύβας που δεν παραιτείται!

Ο Αστέριος Καλύβας ήταν ένα πείραμα το οποίο απέτυχε στον πάγκο του Ηρακλή και είναι άγνωστο αν συνεχίσει να είναι προπονητής. Ο ίδιος πήρε την ευθύνη πάνω του και δεν είχε την ευθιξία να δηλώσει παραίτηση, αντ’ αυτού έκανε δηλώσεις σαν να ήταν σε πάγκο ομάδα της σειράς .

Οι «κυανόλευκοι» έχουν μόλις μια νίκη με τον νεαρό προπονητή στον πάγκο και 3 στην Ευρώπη, αλλά ο Ηρακλής στην Ελλάδα παραπαίει, γνωρίζοντας και τον αποκλεισμό από τον συμπολίτη με κάκιστο μπάσκετ! Η ομάδα δεν έχει διορθώσει τίποτα απολύτως και πάει με αυτόματο πιλότο, ενώ άγνωστο παραμένει αν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ προβεί σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας μετά την οργή που υπήρξε κατά πάντων και στο πρόσωπο του.

Οι δηλώσεις

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Όλο αυτό το διάστημα παίζουμε εκτός έδρας, είμαστε συνέχεια υπό πίεση. Δεν έχω κανέναν παράπονο από τα παιδιά, τα έδωσαν όλα. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς έχουμε μια δυσλειτουργία στην επίθεση αυτό δεν έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μικρύνουμε το ροτέισον. Κολλήσαμε από το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου. Προσπαθήσαμε με ένα χαμηλό σχήμα να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Κοιτώντας όμως συνολικά την ομάδα δεν πετυχαίνουμε πολλούς πόντους και εκεί μας χτυπάνε οι αντίπαλοι.

Μπήκαν κάποια σουτ από τον αντίπαλο και ήταν θέμα ψυχολογίας. Είναι αυτό που λέω, ότι ήμασταν ψυχολογικά πιεσμένοι επειδή παίζουμε συνέχεια εκτός.

Ήταν ένας αποκλεισμός δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Βρεθήκαμε πίσω με 12 πόντους και τα παιδιά μπόρεσαν να επιστρέψουν, μόνο αυτό μπορούμε να κρατήσουμε. Αλλά η ευθύνη είναι δικιά μου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *