Τέλος η ανοχή- Βράζει ο κόσμος!

Οι μεγάλες βλέψεις έχουν πάει στην άκρη και έρχονται άλλες που ο κόσμος δεν θέλει να σκέφτεται. Με τα «αν» δεν μπορείς να προχωρήσεις πουθενά αλλά η βαθμολογία προδίδει πολλά και ο κόσμος ήδη έχει δηλώνει την οργή του μέσω του διαδικτύου!

Η ομάδα χρειάζεται άμεσα αλλαγές ξένων και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρχουν εξελίξεις. Ο Αστέριος Καλύβας αναφέρθηκε πως δεν θα πάρουν απλά για να πάρουν αλλά υπάρχει μια καλή περίπτωση που να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, όμως οι αγώνες περνάνε και οι ήττες έρχονται η μια μετά την άλλη με κατεβασμένα χέρια από Λάυριο-ΑΕΚ- Παναθηναϊκο – Προμηθέα, ενώ είπαμε πως με την Λάρισα χρειάστηκε αρκετή τύχη για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα η ομάδα.

Ο κόσμος είναι εξοργισμένος και ζητάει άμεσα να αλλάξει αυτή η νοοτροπία αλλά και να δούνε έναν εντελώς διαφορετικό Ηρακλή Η στοχοποίηση δεν είναι μόνο σε συγκεκριμένους παίκτες αλλά και στην διοίκηση που δημιούργησε μεγάλες βλέψεις και τελικώς να πέφτουν στο καναβάτσο πριν ακόμα τελειώσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Έρχονται πολύ δύσκολοι αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη όπου η αγωνιστική αλλαγή πρέπει να αλλάξει άρδην  αλλιώς η χρονιά θα τελειώσει πολύ νωρίτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *