Δρακόπουλος: Ο στόχος είναι να πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα,

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη φετινή χρονιά: «Είναι μια περίεργη χρονιά, θα μπορούσε να πάει καλύτερα αλλά είμαστε μέσα στους στόχους μας».

Για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο θα επανακάμψουμε».

Για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε τον Στέργιο Καλύβα: «Να έχουμε νέους ανθρώπους με κίνητρο για να δουλέψουν, το δεύτερο να είναι Θεσσαλονικείς και το τρίτο να είναι Ηρακλιδείς. Στα 2/3 είμαστε μέσα οπότε επιλέξαμε τον κύριο Καλύβα».

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Ο στόχος είναι να πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα, να έχουμε έναν ελληνικό κορμό και να οργανωθούμε ως σύλλογος και ο Ηρακλής να μην εξαρτάται από έναν άνθρωπο, να είναι ανεξάρτητος. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς ναι, εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω τα επόμενα χρόνια ο Ηρακλής δεν θα εξαρτάται από μένα».

Για το αν οικονομικά βγαίνει η χρονιά: «Πιστεύω θα έχουμε ένα θετικό ισοζύγιο του χρόνου. Για μας έχει βγει η χρονιά, δεν θα υπάρξουν οικονομικά θέματα».

Για το τι θα γίνει με τη διοργάνωση του Κυπέλλου: «Είναι θέμα της ομοσπονδίας. Εμείς θέλουμε να γίνει Final-4 σε μια ουδέτερη έδρα. Από τις ομάδες που θα προκριθούν να μην είναι καμία γηπεδούχος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *