Ζιάγκος: Τα παιδιά έχουν δείξει φοβερή θέληση για βελτίωση!

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου

“Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη. Πολλά μπράβο στα δικά μας τα παιδιά για τον τρόπο που αγωνίστηκαν σε ένα τέτοιο παιχνίδι μέσα σε δυόμιση ημέρες και έδειξαν τη δυναμική που διαθέτουν. Ελέγχαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, το πήγαμε εκεί που θέλαμε, δεχθήκαμε 60 πόντους στην κανονική διάρκεια και το χάσαμε στην παράταση, στις λεπτομέρειες. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας και στα παιδιά που συμμετέχουν.

Σέβομαι την ερώτηση σας (σ.σ. για τη διαιτησία), αλλά δε θέλω να σχολιάσω κάτι. Κανένα σχόλιο”. Σε ερώτηση για άλλα κρίσιμα σημεία του αγώνα, τόνισε: “Χάσαμε δύο εξ επαφής λέιαπ, αν θυμάμαι καλά, μια αστοχία στις βολές σε ένα κρίσιμο σημείο που όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι βολές σε ένα τέτοιο “κλειστό” παιχνίδι, και ένα κρίσιμο λάθος σε μια συνεννόηση μας στην άμυνα, που άφησε μόνο του τον Γκρέι, που είναι ένα χαρισματικό παιδί και μπορεί να τιμωρήσει τέτοια λάθη”.

Για τη βελτίωση ορισμένων παικτών της ομάδας του, αλλά και συνολικά, υποστήριξε: “Είχαμε πει από την αρχή της σεζόν ότι θα είναι μια μη κανονική σεζόν και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Παίζουμε με περίεργες συνθήκες λόγω της πανδημίας. Περιθώρια βελτίωσης έχουν όλοι, αυτό είναι δεδομένο, ισχύει για όλους μας. Τα παιδιά έχουν δείξει φοβερή θέληση για βελτίωση, η προσπάθεια αυτή είναι καθημερινά για εμάς. Μαθηματικά είναι βέβαιο ότι όποιος δουλεύει με σύνεση και συνέπεια κάποια στιγμή θα έχει τα αποτελέσματα που του αξίζουν”.

👍

2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *