Τελικά τι διαιτησία θέλετε; Πείτε μας και εμάς να ξέρουμε!

Ο Ηρακλής έπαιξε απέναντι σε 8 παίκτες σήμερα και παραλίγο να κλέψει το παιχνίδι, αφού οι ίδιοι διαιτητές έβλεπαν έναν μάχιμο Ημίθεο να μην το βάζει κάτω και να παλεύει με νύχια και με δόντια μέχρι το τέλος.

Με τέτοιες διαιτησίες δεν πας μπροστά αλλά γυρίζει πολλά χρόνια πίσω το μπάσκετ και ο Ηρακλής το έχει βιώσει στο πετσί του καλά και στην Α2. Αν μιλήσουμε για τον κ. Παναγιώτου, τότε θα έχουμε να γράψουμε τόμους για το τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια και πως η ΚΑΕ είχε βγάλει ανακοινώσεις για τον συγκεκριμένο κύριο και όχι μόνο, αφού σήμερα υπήρξαν και οι άλλοι δυο.

Οι διαμαρτυρίες του Πεδουλάκη πέρασαν στο απυρόβλητο, ενώ ένας εκ των διαιτητών είπε με το όνομα του τον προπονητή του Περιστερίου προκαλώντας έντονο γέλωτα στον κόσμο που βρέθηκε εκεί, αλλά και σάστισμα αφού δεν δόθηκε ποτέ τεχνική ποινή!

Τελικά τι διαιτησίες θέλουμε στο Ελληνικό Μπάσκετ; Γιατί θέλετε τόσο πολύ να εξαγριώνεται τον κόσμο; Σε γεμάτο Ιβανώφειο τι θα γίνονταν; Ποιος θα συγκρατούσε τον κόσμο; Ειλικρινά περιμένουμε απάντηση από τους αρμόδιους που γνωρίζουμε ότι ποτέ δεν θα πάρουμε!

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε σε αυτό το μπάσκετ, διότι αυτό σήμερα δεν ήταν μπάσκετ αλλά μιας μεγάλης μορφής πρόκληση απέναντι σε μια ομάδα που όποιος και αν πέρασε έχει να λέει για την έδρα αλλά και για το πόσο έλειψαν τέτοιες στιγμές από τέτοιο γήπεδο που ο Ομπράντοβιτς το χαρακτήρισε μια από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη.

Οι διαιτητές σήμερα δεν ξέρουμε τι όνειρο είδαν, αλλά σίγουρα ήταν καλό αφού το Ιβανώφειο δεν ήταν γεμάτο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *