Τα εσωτερικά λάθη, η αχαριστία και η αναμονή

Τα εσωτερικά προβλήματα ποτέ δεν τελειώνουν στον Ηρακλή όπως και τα επικοινωνιακά λάθη. Ο Ηρακλής του βόλεϊ δεν θα αγωνιστεί στην Α1 και πολλοί άνθρωποι του βόλεϊ εξέφρασαν την δυσαρέσκεια του, όμως άλλοι μπορούν να χαίρονται και να σφίγγουν την γροθιά τους σαν να πήραν το Champions League.

 Οι εγωισμοί και η προσωπική διαφήμιση για μια ανακοίνωση, όπως και άλλα λάθη έφεραν το μοιραίο και το χρέωμα πέφτει στις πλάτες αυτών που τελικώς δεν τα βρήκαν, όπως και αυτών που έταζαν λαγούς με πετραχήλια και έφευγαν την επόμενη ημέρα. Το να μοιράζεις ευθύνες δεξιά και αριστερά είναι απλά τα κόλλυβα μετά την κηδεία αυτή την στιγμή.

Όλοι αυτοί που καπηλευτήκαν  την διαφάνεια και την διασφάλιση χρημάτων των συναδέρφων του τώρα τι θα πούνε; Μπορούν να χειροκροτήσουν το επίτευγμα τους, ενώ ο ίδιος ο σύλλογος του βοήθησε τα μέγιστα στο ξεκίνημα τους και στο πρόβλημα τους. Έχουν το απόλυτο δίκιο να θέλουν όλοι τα δεδουλευμένα τους αλλά με συναίνεση εφόσον υπάρχει πρόβλημα, αντ’ αυτού κάποιοι συνδράμαν για να έρθει αυτό το οριστικό τέλος.  

«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

Αν μπούμε σε ονοματολογία, τότε θα γράψουμε πολλές σελίδες για το τι έγινε και τι ήθελαν και τι δεν ήθελαν κάποιοι. Τα «κάστρα όμως πέφτουν από μέσα» και η εμπιστοσύνη εξαλείφεται από το αποτέλεσμα.

Η επαναφορά για να γίνει θέλει πολλά πράγματα εκτός από χρήματα. Θέλει αλήθειες, διαφάνειες και όχι μεγαλοστομίες και ξεκατινιάσματα άνευ λόγου και αιτίας!

Υ.Γ: Ο κόσμος δεν ξεχνάει παλικάρια, ήξεραν και ξέρουν πως βάλατε το χεράκι σας στην καταστροφή.

Υ.Γ 1: Όσο για τον Γεωργιανό θέλει την ομάδα όπως λέει, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Τι έκαναν πριν γίνει το μοιραίο; Ξεκατίνιασμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *