Ζημιωμένη η ομάδα και το πρεστιζ του Ηρακληδέα που θέλει να μάθει την αλήθεια!

Οι χθεσινές εξελίξεις για το τμήμα βόλεϊ έχουν φέρει αναστάτωση σε όλο τον σύλλογο και ιδιαίτερα στον κόσμο που ζητάει εξηγήσεις. Οι μεγαλοστομίες οδηγήθηκαν σε φιάσκο με θύμα την ομάδα που στην τελική αυτή είναι που την πληρώνει, μαζί και ο κόσμος που θέλει να μάθει τι ακριβώς συνέβη.

Ξημερώματα Τρίτης, ο Λέβαν Ζαχράτζε αναφέρθηκε για την στήριξη του στον Απόστολο Τσιπίδη τον οποίο δεν προστάτεψε η ομάδα σε δημοσιεύματα, γεγονός το οποίο προκάλεσε την δυσαρέσκεια του, πράγμα το οποίο έφερε και την οριστική ρήξη των δυο πλευρών. Ο Γεωργιανός επιχειρηματίας ξεκαθάρισε πως θέλει τον κ. Τσιπίδη στο δ.σ και θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας, ενώ αυτός θα είναι ο χρηματοδότης.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero δεν μίλησε μόνο ο κ. Ζαχράτζε, ο κ. Τσιπίδης, αλλά και οι κ. Γεωργίου (πρώην πρόεδρος), ο κ. Βαμβακίδης, ενώ κάναμε και εμείς την παρέμβαση μας σαν iraklis-press24 ώστε να μάθουμε την ουσία που τελικώς δεν βγήκε! Ο Γεωργιανός χρηματοδότης αρνήθηκε να μιλήσει με τον κ. Καλαϊτζίδη, αλλά από την άλλη οι δυο πλευρές προέβησαν σε έντονους διαλόγους, αλλά και προτάσεις που τελικώς ο κόσμος δεν κατάλαβε τι ήταν αυτό που έφερε την ρήξη, αλλά και την ομάδα εκτός Α1.

Ο κόσμος θέλει να μάθει τι ακριβώς συνέβη, αλλά και αν το υπάρχει μια χαραμάδα ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία. Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως για μια ανακοίνωση διαλύεται το τμήμα, ούτε πως ένας άνθρωπος έριξε χιλιάρικα και μετά να αφήσει την ομάδα έτσι απλά.

Ζημιωμένος για ακόμα μια φορά είναι ο σύλλογος και ο κόσμος διότι βλέπει πως τα λάθη δεν γίνονται μαθήματα, αλλά γίνονται και χειρότερα, καθώς ο «Αυτοκράτορας» είναι αυτός που πλήγηκε και πόσο μάλλον το πρεστίζ του Ηρακλήδέα.

Σύντομα θα υπάρχουν και περισσότερες εξελίξεις σχετικά με το τμήμα, αλλά και τι θα απογίνει.  

Το iraklis-press24 παρακολουθεί όλα τα τεκταινόμενα στο τμήμα πετοσφαίρισης και θα σας μεταφέρει όσα νεότερα υπάρχουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *