Μια διαφορετική πρεμιέρα με πολλαπλά οφέλη θετικού αποτελέσματος

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα ήταν μια διαφορετική αρχή για τον κόσμο, καθώς όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά, διότι δεν κατάφερε να μπει στους ομίλους του BCL ,  αλλά έχει να κυνηγήσει αρκετούς στόχους.

Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από τον προπονητή την ομάδα, διότι αυτός θα κριθεί για τις επιλογές και το έργο που θα δείξει μέσα στην χρονιά. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για βήμα παραπάνω, αναφερόμενος και στην πρόκριση στα ημιτελικά και γιατί όχι να έρθει κάτι από το πουθενά. Είδαμε και στην Κύπρο ότι τα μπάτζετ δεν παίζουν ρόλο, αλλά η ημέρα που θα έχουν οι παίκτες σε άμυνα και επίθεση.

Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν δουλέψεις και δεν παρουσιαστείς έτοιμος. Ο κόσμος διψάει για διακρίσεις και βλέπει μια ομάδα που μπορεί να πετύχει πράγματα. Με τα λόγια μπορούμε να πούμε πολλά για την πρεμιέρα, αλλά η νίκη είναι απαραίτητη πρώτα απ’ όλα για τον κόσμο, το πρεστίζ και την ψυχολογία όλων για μια καλύτερη συνέχεια.

Το iraklis-press24 θα βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι και θα σας μεταφέρει αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ και την live ενημέρωση του αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *