Προς οριστικό ναυάγιο με Ηλία Καντζούρη- Οι εναλλακτικές

Ο χρόνος πιέζει, πλέον, τον Ηρακλή, που πρέπει να αρχίσει να μπαινει στην τελική ευθεία για να φτιάξει καλή ομάδα ενόψει Ελλάδας και Ευρώπης. Εντός των ημερών θα πρέπει να τελειώσει το θέμα προπονητή.

Ο Ηλίας Καντζούρης φαίνεται να μην υποχωρεί από τις οικονομικές του απαιτήσεις, γεγονός το οποίο φαίνεται να οδηγεί, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Θόδωρο Δρακόπουλο σε άλλες λύσεις. Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, όμως ο τωρινός προπονητής φέρεται να ζητάει υπερβολικά, για τα δεδομένα της εποχής (κλειστό γήπεδο, μηδέν εισιτήρια, μειωμένες χορηγίες, λίγα τηλεοπτικά) πράγματα για την νέα χρονιά. Ο Καντζούρης περαν των δικών του αποδοχών (μεγαλύτερες του Καστρίτη), ζητά δύο βοηθούς (Σιγάλας συν ένας ακόμη), ενώ δεν έχει διαψευστεί απ’ την ΚΑΕ ότι αν έρθει πρόταση από Ευρωπαϊκή ομάδα να μπορεί να φύγει με ένα μικρό “μπάι άουτ”.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται, αλλά με βάση όλα τα παραπάνω, δύσκολα να υπάρξει ανανέωση, παρά το κλίμα που είχε περάσει προς τα έξω ότι θα μείνει. Ήδη έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα για τον πάγκο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του iraklis-press24 τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι κυρίως του Βαγγέλη Ζιάγκου και του Χάρη Μαρκοπουλου, αλλά και του αγαπητού στον κόσμο απ’ το παλιότερο επιτυχημένο πέρασμά του απ’ την ομάδα τη χρονιά των Μπέρι-Ζντοβτς, Λευτέρη Σουμποτιτς.

Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη στο θέμα προπονητή και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *