Η αναμονή από Ρωσία και η ανησυχία της επόμενης ημέρας

Σε αναμονή είναι η ομάδα βόλεϊ για την επόμενη ημέρα, καθώς υπάρχει το ενδιαφέρον του κ. Διονύση Λεωνίδη για την απόκτηση του τμήματος. Μάλιστα ο ίδιος απάντησε και σε ερωτήσεις φιλάθλων για τις  επαφές που υπάρχουν μέσω των social media.

Οι ερωτήσεις ήταν αρκετές για την επόμενη ημέρα του τμήματος βόλεϊ, αλλά και για το ποδόσφαιρο το οποίο και αυτό είναι σε δύσκολη θέση. Ο κ. Λεωνίδης απάντησε για τις εταιρίες που έχει για τα επιχειρηματικά του σχέδια στην Ελλάδα, αλλά και για το τι θέλει να κάνει με τον «Ημίθεο».

Η διαδικασία μεταβίβασης της ομάδας θα είναι χρονοβόρα, διότι ο υποψήφιος επιχειρηματίας θα έρθει από το εξωτερικό και πρέπει να παρουσιάσει πόθεν έσχες και άλλα στοιχεία στην ΕΕΑ ώστε να πάρει το «οκ» για να μπει στον χώρο.

Μέχρι τότε θα υπάρξουν συζητήσεις επί συζητήσεων, αλλά και επαφές με τους εκπροσώπους του που ήδη έχουν τα οικονομικά στοιχεία στα χέρια τους, αλλά πρέπει ο ίδιος ο κ. Διονύσης Λεωνίδης να έρθει και να ολοκληρώσει την διαδικασία αν και εφόσον συμφωνήσουν.

Ο κόσμος περιμένει να δει πράξεις από τον επιχειρηματίας εκ Ρωσίας, διότι άκουσε για στόχους και για σχέδια τα οποία μπορούν να μεγαλώσουν τον Ηρακλή, όμως μέχρι να γίνουν θα παραμείνουν λόγια.

Οι πράξεις κερδίζουν τον σεβασμό και στον Ηρακλή από λόγια έχουν χορτάσει.

Αν υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη, τότε μόνο να υπάρξει ενημέρωση.

Καλό θα ήταν μέχρι να υπάρξει εξέλιξη, ας μην υπάρξουν άλλα «φουσκωμένα λόγια»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *